BLAGO MANCHESTERA

City objavio video, navijači se dive Gvardiolu: 'Zvijer! Najbolji je na svijetu'

21.09.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Prema SofaScoreu, Gvardiol je s ocijenom 8,7 bio igrač utakmice Lige prvaka između Manchester Cityja i Intera. Utakmicu je završio s dva blokirana udarca, dvije presječene lopte i jednim čišćenjem s linije

Manchester City i Inter odigrali su u srijedu bez golova u svojoj prvoj utakmici ligaške faze Lige prvaka. Na Etihadu je završilo 0:0 nakon velike dominacije domaćina koji je tako nastavio niz bez poraza na domaćem terenu.

Najbolji igrač utakmice bio je hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol. Prema SofaScoreu, Gvardiol je s ocijenom 8,7 igrač utakmice. Bio je sjajan u oba smjera, a u drugom poluvremenu je umalo i postigao pogodak. Utakmicu je završio s dva blokirana udarca, dvije presječene lopte i jednim čišćenjem s linije. Skupio je 98 dodira s loptom i podijelio 80/83 dodavanja (čak 96 posto). Uz to je stvorio jednu veliku šansu i izveo jedan dribling.

Danas je njegov klub na svom Twitter profilu objavio video sažetaka Joškove utakmice pod naslovom 'All action' (sama akcija). Navijači su, naravno, oduševljeni:

'Joško Gvardiol, zvijer', pisalo je u jednom komentaru. 'Najbolji lijevi bek na svijetu', u drugom. 'Strašan igrač', 'Najbolji', komplimenti su se nizali kao na traci. Uostalom, uvjerite se i sami.