saznao se raspored

Dinamo napada još jednu Ligu prvaka i ogroman bonus protiv Qarabaga; evo i kada!

14.08.2024 u 15:04

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama saznali su ime svog suparnika kao i raspored za play-off nogometne Lige prvaka, ključnom koraku prema plasmanu u grupnu fazu najprestižnijeg europskog klupskog natjecanja.

Dinamo je stigao do posljednje prepreke prije ulaska u grupnu fazu Lige prvaka. U ovoj ključnoj fazi, Dinamo će se suočiti s jakim protivnikom, s ciljem da osigura svoje mjesto među europskom elitom.

Plasman u grupnu fazu donio bi klubu ne samo prestiž, već i značajnu financijsku nagradu, koja bi dodatno ojačala Dinamovu poziciju u domaćem i europskom nogometu. Dinamo bi za plasman u Ligu prvaka zaradio 18,6 milijuna eura, uz dodatnih osam do deset milijuna eura temeljem koeficijenta i udjela iz marketinškog fonda. Ukupno bi klub tako ostvario prihod od 31 do 33 milijuna eura.

Za Dinamo, ulazak u grupnu fazu Lige prvaka nije samo pitanje prestiža, već i potvrda kontinuiteta dobrih rezultata na europskoj sceni, što bi dodatno potvrdilo status kluba kao jednog od najjačih u regiji. Očekivanja su velika, a utakmice play-offa obećavaju biti napete i uzbudljive, s puno toga na kocki za zagrebački klub.

Dinamo Zagreb će se u play-offu Lige prvaka 2024. suočiti s Qarabagom. Prva utakmica igra se u Zagrebu na stadionu Maksimir 20. kolovoza 2024., dok će uzvratna utakmica biti odigrana u Azerbajdžanu 28. kolovoza 2024.