baš su loši

Iskusni Škot uoči Hrvatske iskreno priznao: Očajnički to želimo...

10.10.2024 u 12:17

Bionic
Reading

Škotski veznjak Kenny McLean (32) tvrdi kako on i suigrači u Ligi nacija baš protiv Hrvatske (subota, 12. listopada, 18 sati, Maksimir) očajnički žele prekinuti loš niz rezultata

Momčad Stevea Clarkea pobijedila je samo u jednoj od posljednjih 14 međunarodnih utakmica, a jedina pobjeda ostvarena je protiv Gibraltara u prijateljskom susretu.

Škote u subotu u Ligi nacija čeka gostovanje kod Hrvatske u Zagrebu (18 sati), nakon čega slijedi susret s Portugalom na Hampden Parku u utorak. Težak raspored za Škote koji su u prva dva kola izgubili od Portugala i Poljske u Ligi nacija A.

'Radit ćemo koliko god možemo da ostvarimo pozitivne rezultate', rekao je jedan od najiskusnijih u škotskim redovima, veznjak Norwich Cityja Kenny McLean (32) i dodao:

'Očito igramo protiv stvarno, stvarno jakih protivnika, ali ovo je natjecanje u kojem želimo biti.'

Jasno je McLeanu da na Maksimiru nisu favoriti...

'Želimo se natjecati protiv najboljih, to i radimo. Ali sljedeći korak je da napokon počnemo ostvarivati rezultate. Očajnički to želimo i trebamo', iskreno priznaje veznjak koji je sakupio 44 nastupa za Škotsku te dodaje:

'Uvijek sam radio koliko god mogu na klupskoj razini kako bih bio dio reprezentacije i to je sve što svaki igrač može stvarno učiniti. Nastavit ću raditi koliko god mogu i uvijek ću biti na raspolaganju izborniku, a odluka je na njemu. Ne želim biti ovdje samo zato što sam bio ovdje u prošlosti. Želim nastaviti davati sve od sebe i nadam se da će me to zadržati u planovima izbornika što je dulje moguće.'

Standings provided by Sofascore