pogledajte gol

'Lisica' u šesnaestercu; Vardy zabio pa provocirao navijače, Romeru 'pokazao put'!

19.08.2024 u 23:24

Bionic
Reading

Jamie Vardy zaokružio je stari povratak u Premier ligu pogotkom i ispadom usmjerenim na Cristiana Romera i navijače Spursa.

Jamie Vardy, koji sada ima 37 godina, isprva je isključen u prvoj utakmici Leicester Cityja ove sezone nakon što se mučio s ozljedom. Bio je odsutan tijekom predsezone, ali je rekao novom šefu Steveu Cooperu da je dostupan nekoliko dana prije okršaja u velikom pojačanju.

Izjednačenje i svoj 138. prvoligaški pogodak postigao je u drugom poluvremenu, preciznim udarcem glavom iz blizine. Ohrabren energetskim pićem tijekom pauze, bivši engleski reprezentativac pokazao je zapanjujuću preobrazbu na terenu, a zamijenio ga je Stephy Mavididi. Utakmica je završila 1:1.

Prije nego što je napustio teren, poznat po svojim kontroverznim ispadima, pokazao je svoju klasičnu ulogu 'negativca' dok je polako izlazio s igrališta.

Tijekom izlaska, bivši igrač Fleetwood Towna snimljen je kako poručuje Romeru: 'Odj**i', dok se spremao napustiti teren.

Zabavljao se s gostujućim navijačima, jer ih je podsjetio na njihove neuspjehe u osvajanju Premier lige i istaknuo kako je pomogao Lisicama da dođu do naslova u bajkovitoj sezoni 2015./16. Jamie Vardy 1, Spursi 0.

138. gol u Premier ligi za Jamieja Vardyja pogledajte OVDJE.