izvrsna reakcija

Matković zakratko vratio Osijeku nadu za Europu; pogledajte kako se snašao za gol

15.08.2024 u 20:17

Bionic
Reading

Osijek večeras igra uzvratni susret 3. pretkola Konferencijske lige protiv Zire. Prvi susret završio je rezultatom 1:1, pa nas očekuje uzbudljiv dvoboj u kojem će se odlučiti tko prolazi dalje. Utakmicu možete pratiti uživo na MAXSport1 (MAXtv), dok tekstualni prijenos, uz video isječke golova i najboljih trenutaka, možete pratiti na tportalu.

Osijek je poveo u 37. minuti nakon što je Roko Jurišić preciznim dodavanjem pronašao Vedrana Jugovića, koji se sjajno snašao u kaznenom prostoru i hladnokrvno poslao loptu u mrežu za vodstvo od 1:0. Unatoč tome, Zira je nastavila pritiskati i uspjela izjednačiti u 55. minuti. Nakon što je dosuđen penal za goste, Qismat Aliyev je preuzeo odgovornost i sigurno realizirao udarac s bijele točke, vraćajući utakmicu u ravnotežu rezultatom 1:1.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Osijek nije dopustio da ih izjednačenje pokoleba, već su nastavili tražiti priliku za pobjedu. Njihova upornost se isplatila u 81. minuti kada se Anton Matković sjajno snašao u kaznenom prostoru i glavom poslao loptu u mrežu, donoseći Osijeku ključno vodstvo od 2:1.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport