DINAMO U LIGI PRVAKA

Navijači Dinama u euforiji: 'Netko u Ligu prvaka, netko na Četiri kafića'

28.08.2024 u 21:06

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama deveti će put igrati u Ligi prvaka nakon što su s ukupnih 5:0 izbacili azerbajdžanski Qarabag u play-offu.

Suparnike u novom formatu Lige prvaka, u kojem će svaki od 36 klubova odigrati po osam susreta, Dinamo će saznati na ždrijebu koji će se održati u četvrtak od 18 sati u Monte Carlu.

Navijači Dinama oduševljeni su prolaskom u grupnu fazu, na društvenim mrežama hvale i trenera Sergeja Jakirovića i gotovo sve igrače, a koriste priliku i za provociranje najvećih rivala.

'Najveći, najbolji i najtrofejniji hrvatski klub!!! Ova momčad i trener su fantastični, a tek sada postajemo druga galaksija za sve kada sjedne 34 milijuna eura na račun.Netko u Ligu prvaka, netko na turnir četiri kafića', 'Bravo za balkanski Real Madrid', 'Svi klubovi iz bivše Jugoslavije trebaju učiti od Dinama', 'Svaka čast treneru i igračima', 'Da se igralo do Božića, domaćin ne bi zabio gol', 'Rutinski!', 'Hrvatski space shuttle', 'Ponosan što sam navijač Dinama', samo su neki od komentara navijača na Dinamovom Facebook profilu.