šokantan transfer

Osijek iznenada prodao najboljeg igrača; odlazi u Emirate

05.09.2024 u 14:35

Bionic
Reading

Darko Nejašmić (25) je napustio Osijek te će karijeru nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u redovima Sharjaha, momčadi koja je prošle sezone prvenstvo završila na četvrtom mjestu

Već je neko vrijeme bilo kristalno jasno kako je Darko Nejašmić (25) nezadovoljan u redovima Osijeka. Sjajni defenzivni veznjak jedan je od najvažnijih igrača Osijeka ima ugovor do ljeta 2025. godine, a novi nije potpisao.

Za njega je bila zainteresirana varšavska Legija, Nejašmić je bio u Poljskoj na pregovorima, ali taj je transfer prije nekoliko tjedana neslavno propao.

No, sad ga ništa nije moglo zadržati na Opus Areni. Nejašmić odlazi u Sharjah, klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, u ligu u kojoj je novi angažman pronašao i Ramon Mierez.

Nejašmić je za Osijek odigrao 113 utakmica, zabio je osam golova uz pet asistencija te je bio jedan od najboljih veznih igrača SuperSport HNL-a. Prema Transfermarktu vrijedi 1.8 milijuna eura.

Posao oko prodaje Nejašmića Sharjahu je praktički gotov, ali za sada financijski detalji ni trajanje ugovora nisu poznati.