SUĐENJE ZA UBOJSTVO

Pistoriusu opet pozlilo; evo što je sada razlog!

14.03.2014 u 16:24

Bionic
Reading

Suđenje južnoafričkom paraolimpijcu Oscaru Pistoriusu, koji je optužen da je ubio svoju djevojku Rivu Stinkemp, nastavilo se detaljnim izvještajem patologa

Poznati patolog do najsitnijih je detalja opisivao rane koje je zadobila Reeva Steenkap u noći u kojoj ju je njen tadašnji dečko Oscar ubio s nekoliko hitaca pištoljem.

I ovo će suđenje ostati mnogima u sjećanju po vidno potresenom Pistoriusu kojem je opet pozlilo i to u trenutku kada je gledao fotografije na kojima je krvav do laktova. Pistorius se često tijekom saslušanja držao za glavu i na njemu je bilo vidljivo kako je potresen i blijed.


Poznato je kako su istražitelji tragove krvi našli na Pistoriusovim rukama i nogama dok su, kao što se vidi na fotografijama, prsa i trbuh bili čisti.

Tužitelj je bio uporan i naglasio je kako je poznati južnoafrički paraolimpijac Pistorius ubio svoju djevojku nakon duge i bučne rasprave, a ne kao što je to on predstavio - da je bio uvjeren kako je riječ o provalniku.

Na suđenju je bilo riječi i o pištolju iz kojeg je pucao te o policajcu koji ga je uzeo u ruke bez da je navukao zaštitne rukavice.