KADROVSKA KRIŽALJKA

Predstavljen novi Dinamov stučni stožer; sin Nenada Bjelice bit će 'mentalni trener'

26.09.2024 u 19:03

Bionic
Reading

Novi Dinamov trener u prvim izjavama nabrojao je suradnike u stručnom stožeru. Tu će biti njegovi dugogodišnji pomoćnici, ali i dio osoblja koji je radio s bivšim trenerom Jakirovićem

Nenad Bjelica službeno je predstavljen kao novi Dinamov trener. Zagrebački klub je objavio slike potpisa ugovora i prvi intervju s čovjekom koji je Modre vodio između 2018. i 2020., a sada kreće u svoj drugi mandat u klubu.

Između ostaloga, Bjelica je u prvim izjavama rekao kako je njegov stručni stožer više-manje kompletiran. Bit će sastavljen djelomično od ljudi koji su s njim godinama i koji su već radili u Dinamu, osoblja koje je radilo s bivšim trenerom Sergejem Jakirovićem, i nekih novih lica.

Kao pomoćni treneri tu će biti dugogodišnji suradnici Nino Bule i Danijel Jumić, bivši šef škole nogometa u Osijeku koji je s Bjelicom radio u Turskoj i Njemačkoj. Uz njih, tu će biti i njegov sin Luka Bjelica, u ulozi mentalnog trenera. kondicijski trener bit će Leo Sovina, analitičar Jasmin Osmanović te dio Jakirovićevog stožera.

To su pomoćni trener Sandro Perković, koji je momčad vodio nakon Jakirovićevog odlaska, analitičar Hrvoje Jozak, kondicijski treneri Ivan Šuta i Stipe Marina te trener vratara Gojko Mrčela.