TUŽNO

Što reći više nakon ovog komentara Islanđanina na hrvatskoj klupi

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 05.08.2024 09:00
  • Objavljeno 05.08.2024 u 09:00
Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija vraća se kući iz Pariza. Poraz od Španjolske 32:31 gurnuo je naše rukometaše na 5. mjesto A skupine i po prvi put na Olimpijskim igrama, naši nišu prošli prvu rundu natjecanja

Iako su teško izborena pobjeda od Japana, potom i uspjeh protiv Njemačke, nudili nadu u optimizam, hrvatski rukometaši odigrali su loše na olimpijskom turniru u Parizu. Sada se vraćaju kući, a presudio im je poraz od Španjolske.

'Ovo je veliko razočaranje. Razumijem da se i igrači tako osjećaju. Imali smo priliku plasirati se u četvrtfinale protiv Švedske i Španjolske, ali nismo ih iskoristili. U prvom smo poluvremenu promašili previše zicera i obrana je bila loša. Osim toga, pokazali smo snažan karakter. Ali nije bilo dovoljno', rekao je Islanđanin na hrvatskoj klupi, Dagur Sigurdsson.

Izbornik je spomenuo i na čemu treba poraditi.

'Nisam mogao tražiti više od svojih igrača. Bila nam je ovo peta utakmica. Dali smo sve od sebe na terenu, ali utakmica nije otišla u našem smjeru. Zadovoljan sam momčadi. Dobro smo se pripremili i fizički smo izgledali dobro. Taktički i mentalno se još možemo popraviti i radit ćemo na tome'.

Izbornik je spomenuo i suce...

'U odlukama koje su bile 50-50 suci nikako nisu išli na našu stranu'.

  • +20
Hrvatska - Španjolska (5. kola A skupine na Igrama u Parizu) Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal