SPREMA SE REDIZAJN

Evo kakav će biti novi Outlook

18.10.2017 u 08:44

Bionic
Reading

Novo izdanje Microsoftovog programa za e-poštu namijenjeno stolnim računalima bit će više nalik mobilnoj aplikaciji nego dosad

U Microsoftu planiraju redizajn svog programa za e-poštu i aplikacije za kalendar Outlook.  Već su nam nedavno bili pokazali rješenja za operativne sustave Mac i Windows koji su vrlo nalik njihovim mobilnim izdanjima. 

I dalje je pri vrhu prisutna vrpca koju je moguće prilagoditi svojim potrebama i željama, ali je manja i manje nametljiva. Navigacijski panel s desne strane također je poprimio izgled sličan izdanju Outlooka za mobitele kako bi pristup mapama ili korisničkim računima bio olakšan. 

Najveću razliku vjerojatno će primijetiti vlasnici Appleovih računala Mac. Umjesto nasilnog guranja rješenja u sučelje Windowsa, u Microsoftu ciljaju na izgled koji će biti što bliži izvornom Appleovom što je moguće. 

Neće vam to biti naročito bitno ako vas prvenstveno zanimaju značajke, ali moglo bi biti korisno ako se prebacujete s Apple Maila ili drugog programa za e-poštu namijenjenog Macovima.

Zasad još nije poznato kad će se novi Outlook pojaviti na vašim stolnim računalima, iako ne bi bilo neobično ako ga u Microsoftu uvrste u izdanje paketa Office predviđeno za iduću godinu, piše Engadget.

What's new and what's coming in the Microsoft Outlook family of apps Izvor: Društvene mreže / Autor: Microsoft Ignite