tko je najbolji?

[FOTO/VIDEO] Bili smo na snimanju showa Ultimate Gamer: 'Akcija i adrenalin su fenomenalni. Dugo se nismo ovako zabavili'

22.11.2021 u 09:58

Bionic
Reading

Nova emisija Hrvatskog Telekoma nastoji odgovoriti na pitanje - tko je najbolji amaterski gejmer u Hrvatskoj. U priči su dva velika tima i dva vrlo glasna mentora. Tko ima izgleda za pobjedu? Evo što smo doznali

Počinje prvo natjecanje hrvatskih amaterskih gejmera na YouTubeu. Emisija Ultimate Gamer višeplatformsko je natjecanje u videoigrama raspoređeno na sedam tjednih epizoda u kojima će gledatelji pratiti natjecatelje u savladavanju raznih izazova i borbi za titulu Ultimate Gamera.

Izvor: Društvene mreže / Autor: HT

Ljubitelji gejminga upoznat će 12 natjecatelja raspoređenih u dva tima, kao i njihove energične mentore. Konačni cilj Ultimate Gamera otkriti je tko je najbolji amaterski gejmer u Hrvatskoj - osobu koja će pored laskave titule dobiti vrijedne nagrade.

Prva epizoda showa u organizaciji Hrvatskog Telekoma dostupna je od nedjelje na njihovom službenom kanalu na YouTubeu.

Prema riječima organizatora, sudionike turnira očekuje neizvjesna bitka do samog kraja, puna borbi za imunitet, eliminacijskih igara i drugih zapleta.

Svi će morati pokazati svoje vještine u najpopularnijim igrama, a onaj najbolji morat će biti jednako vješt na PC-ju, PlayStationu, kao i na mobitelu.

Šniteri protiv Tapira

Na čelu Šnitera tako se nalazi MarkoKC, jedan od najpoznatijih regionalnih youtubera, dok Tapire predvodi nitko drugi nego Malajski Tapir.

Uhvatili smo priliku i priupitali kapetane o njihovom iskustvu tijekom snimanja emisije, a dojmovi su, očekivano, bili izvrsni.

'Akcija i adrenalin su fenomenalni. Dugo se nismo ovako zabavili. Najviše su me se dojmili energija i entuzijazam natjecatelja', komentirao je MarkoKC nakon uzbudljivog gejming meča. 'Ultimate Gamer i svaka njegova disciplina iskustva su i izazovi koje zajedno proživljavamo - osjećaj je super', nadovezao se Malajski Tapir.

Život nakon avanture

Nakon što završi Ultimate Gamer neki će natjecatelji vjerojatno htjeti krenuti koracima njihovih mentora, a s obzirom na to da su Tapir i MarkoKC iskusni youtuberi, pitali smo ih o rizicima i izazovima njihovog svakodnevnog posla.

'Život youtubera definitivno je nešto što, ako se time misliš ozbiljno baviti, posao kojim se baviš cijeli dan. Produkcija, snimanje, pisanje odgovora fanovima su cjelodnevni posao - nešto o čemu razmišljaš dugo nakon što ugasiš računalo', rekao je Malajski Tapir.

'Rado bih rekao da je planiranje dio posla, ali radi se o vrlo dinamičnoj stvari - recimo, ideje za sljedeću epizodu dobiješ kad pročitaš komentare, pogledaš preglede i onda ti se planovi za taj dan izvrnu naopačke. Shvatiš da radiš za računalom puno dulje nego što si planirao. U svemu tome treba imati mjeru, kao i u igrama, ali ono - to je posao i ako si profesionalac, to ti dođe kao ljubav i kao obaveza', nadovezao se MarkoKC.

  • +8
Ultimate Gamer Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Voditeljski duo

Sve epizode vodit će Tetka i Zefy, poznati po streamingu, TikToku i velikoj ljubavi prema videoigrama. Ultimate Gamer moguće je pratiti putem službenog kanala Hrvatskog Telekoma na YouTubeu, a više informacija o emisiji može se pronaći na službenim stranicama Ultimate Gamer.