360 PROMO

Hrvatska aplikacija za štedljivu kupovinu dosegla više od 120.000 aktivnih korisnika

01.08.2024 u 10:57

Bionic
Reading

U veljači ove godine na hrvatsko tržište plasirana je aplikacija 360 PROMO, koja korisnicima nudi jedinstveni pregled akcijskih ponuda hrvatskih trgovaca, kao i dodatne korisne funkcionalnosti poput pregleda radnog vremena trgovina nedjeljom te spremanja loyalty kartica i aplikacija trgovaca na jednom mjestu. U samo nekoliko mjeseci ova je aplikacija, koju su osmislili i pokrenuli hrvatski stručnjaci, dosegnula više od 120.000 aktivnih korisnika

'Potvrda velikog interesa korisnika za ovom aplikacijom je podatak kako se u zadnja dva mjeseca 360 PROMO našao među top tri shopping aplikacije na Google Play i App Store trgovinama na hrvatskom tržištu', priopćili u idejni začetnici. Tportal je ranije isprobao aplikaciju - ovo su naši dojmovi.

Uz 360 PROMO na vrhu najčešće preuzimanih i korištenih shopping aplikacija u posljednja dva mjeseca u Hrvatskoj nalaze se Temu i Shein. 'To dodatno potvrđuje uspjeh ove hrvatske aplikacije, jer se radi o prvoj domaćoj aplikaciji kojoj je to pošlo za rukom, te koja korisnicima nudi pregled cjelokupne akcijske ponude na tržištu i pomoć pri kupnji te je od samog njenog izlaska na tržište najbolje rangirana i najkorištenija takva aplikacija u Hrvatskoj', tvrde idejni začetnici.

'Aplikacija 360 PROMO potvrdila je svoju inovativnost, praktičnost i pogođene korisničke potrebe, budući da se u posljednja dva mjeseca redovito nalazi među najtraženije tri aplikacije na platformama za preuzimanje istih. Planiramo i brojna unapređenja funkcionalnosti u aplikaciji, kao i širi obuhvat podataka. Već sad smo postali primarni izvor informiranja o akcijskim ponudama i radnim vremenima za veliki broj ljudi, a s daljnjim unapređenjem aplikacije će taj broj zasigurno značajno rasti u budućnosti', rekao je Josip Muller, autor aplikacije 360 PROMO.

Aplikacija na jednome mjestu nudi jednostavnu pretragu više od 5.000 akcija brojnih trgovaca prema traženom proizvodu ili kategoriji proizvoda, kao i pregled preko 170 promo kataloga od praktički svih relevantnih trgovina i trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Aplikacija 360 PROMO omogućuje i unos te dijeljenje lista za kupovinu s obitelji i prijateljima, te trenutni pregled što se od kupovne liste trenutno može naći na akciji i gdje. Korištenjem aplikacije i redovnom kupovinom na promocijama putem nje, prosječna hrvatska četveročlana obitelj može mjesečno uštediti oko 200 eura, tvrdi autor aplikacije. cira broj potrebnih aplikacija.

Najpopularniji moduli u aplikaciji su 'Promocije i akcije' te 'Radna vremena'. Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike i tako će sigurno i ostati, ističe autor aplikacije.