NOVI ALAT

Instagram nudi digitalne posjetnice. Evo kako ih možete upogoniti

16.10.2024 u 13:45

Bionic
Reading

Riječ je o novom alatu, pomoću kojeg možete izraditi jedinstvenu karticu koju možete podijeliti na društvenim mrežama ili objaviti na svojoj web stranici

Ako koristite Instagram za reklamiranje svoje tvrtke ili samo želite podijeliti svoj profil na poseban način, od sad možete izraditi digitalnu posjetnicu sa svojim korisničkim imenom.

Pokazat ćemo vam kako to možete učiniti.

Što su digitalne posjetnice na Instagramu?

Riječ je o novom alatu, pomoću kojeg možete izraditi jedinstvenu karticu koju možete podijeliti na društvenim mrežama ili objaviti na svojoj web stranici.

Možete dodati svoje korisničko ime na Instagramu i QR kod koji ljudi mogu skenirati kako bi vidjeli vaš profil, uz dodatne poveznice za vašu web stranicu, trgovinu ili bilo što drugo čime se želite pohvaliti.

Nakon što su vaše poveznice postavljene, karticu možete prilagoditi slikom kako biste ostavili dobar prvi dojam.Ta slika može biti nešto što je povezano s vašim poslom ili nešto što ljudima govori kakva ste osoba.

Kako napraviti digitalnu posjetnicu na Instagramu?

  • Otvorite Instagram i odaberite Share Profile.
  • Kucnite sličicu olovke u gornjem desnom kutu i bacite se na posao.

Svaka kartica ima dvije strane. Na jednoj je QR kod, na drugu možete dodati poveznice, slike i pjesme, piše Make Use Of.