NIJE LOŠE, ALI...

Sonosova posrnula aplikacija dobila je nadogradnju, no i dalje je krš

30.08.2024 u 12:00

Bionic
Reading

Ažuriranje rješava probleme stabilnosti tijekom procesa postavljanja proizvoda i ponovno uvodi mogućnost brisanja čekanja na Androidu

Sonos je objavio još jedno ažuriranje svoje aplikacije dok istovremeno pokušava preokrenuti posljedice vrlo nepopularnog redizajna. No dok ažuriranje dodaje poboljšane postavke pristupačnosti i poboljšanu stabilnost tijekom procesa postavljanja proizvoda, ažuriranje rješava samo djelić korisničkih pritužbi.

Sonos ponovno uvodi mogućnost brisanja liste nadolazećih pjesama u Android aplikaciji, značajku koja je nedostajala u redizajnoj aplikaciji. Također je dodao prekidač noćnog načina rada za soundbarove, koji poboljšava dijalog bez potrebe za pojačavanjem zvuka na TV-u.

Aplikacija ima još dosta prostora za napredak, a Sonos ima dugačak popis značajki koje mora dodati. Od kontroverznog redizajna aplikacije u svibnju, izvršni direktor Sonosa, Patrick Spence, ispričao se zbog razočaranja kupaca i rekao da je popravljanje aplikacije tvrtkin 'prioritet broj jedan', što je čak dovelo do odgode dva nova proizvoda.

Ranije ovog mjeseca Spence je raspršio nade da bi stara aplikacija mogla biti ponovno objavljena. Umjesto toga, tvrtka planira nastaviti slijediti svoj plan za dodavanje značajki i poboljšanje aplikacije, s boljim odzivom glasnoće, poboljšanim uređivanjem reda čekanja i boljom pouzdanošću alarma koja dolazi u budućim ažuriranjima, piše Verge.