VRAĆA SE

Najnoviji Call of Duty smješten je u Drugi svjetski rat

24.04.2017 u 16:57

Bionic
Reading

Activision je nakon puno promišljanja i hrpe glasina napokon predstavio novi Call of Duty koji se nakon putovanja u svemir malo prizemljio te se vratio lajtmotivu Drugog svjetskog rata

Najnovija iteracija Activisionove globalno popularne pucačine tako će se zvati Call of Duty: WWII te će, kao što smo vjerojatno par puta dosad spomenuli - biti smještena u turbulentno razdoblje drugog najvećeg oružanog sukoba prošlog stoljeća.

Firma koja će nam donijeti novi CoD bit će poznati Sledgehammer Games. Razlog zbog kojeg je Activision pozvao Sledgehammer da radi na Call of Dutyju vjerojatno leži u činjenici da je njihov prošli CoD među gejmerima prošao prilično dobro. Riječ je, naravno, o Call of Duty: Advanced Warfare, naslovu iz 2014. s Kevinom Spaceyjem u glavnoj ulozi. Šefovi Sledgehammera su Michale Condrey i Glen Schofield, najpoznatiji po radu na Visceralovom Dead Spaceu.

Activision je već potvrdio da će ovogodišnji CoD između ostalog 'vratiti serijal svojim korenima'. Podsjetimo, igra je posljednji put teatar Drugog svjetskog rata uprizorila još 2008. godine.

Globalno razotkrivanje igre zakazano je za 26. travnja 2017. godine.