BEŽIČNA DIJETA

Sedmogodišnjak završio u bolnici nakon što je progutao AirPods slušalicu

03.01.2020 u 10:14

Bionic
Reading

Majka iz Atlante na Facebooku je objavila da je njezin sedmogodišnji sin morao u bolnicu nakon što je slučajno progutao Apple AirPod slušalicu

Kiara Stroud ovih je blagdana morala svojeg sedmogodišnjeg sina odvesti u bolnicu - nakon što je ovaj slučajno progutao Appleovu bežičnu slušalicu AirPod, prenosi Business Insider.

Prema gospođi Stroud, njezin sin je zdrav i bezbrižan, samo je problem u tome što AirPod još nije 'izašao na drugu stranu'. Majka koja je svojem osnovnoškolcu kupila bežične slušalice u vrijednosti od 2050 kuna kasnije je izjavila da je mališan pušten iz bolnice.

Slušalice je Stroud svojem sinu kupila kao božićni poklon, a incident se desio kada je jednu od njih je držao u ustima - i slučajno ju progutao. 'Danas je bio jedan od onih dana kojih ćemo se sjećati. Hvala Bogu da je sve u redu - sigurna sam da ćemo se jednog dana cijeloj stvari smijati' napisala je u objavi.

Sin gospođe Stroud nije prva osoba koja je 'pojela' AirPod. Muškarac iz Tajvana je navodno slučajno progutao slušalicu dok je spavao, s time da je kasnije otkrio da i dalje radi - nakon što ju je 'spasio'.

TEHNO SAVJETI

Kupili ste novi Android? Odmah instalirajte ove korisne aplikacije

Pogledaj galeriju