MURGANIĆ PREDAJE DUŽNOST

'Radila sam zdušno, iskreno, srčano. Ne mislim da sam imala loše poteze'

22.07.2019 u 09:00

Bionic
Reading

Novi ministri danas preuzimaju dužnost, a Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku među prvim je ministarstvima u kojima je u ponedjeljak došlo do primopredaje. Sad već bivša ministrica Nada Murganić predala je dužnost svojoj nasljednici Vesni Bedeković

'Sjetila sam se, dolazeći ovdje danas, svog prvog dana u Ministarstvu, kad je bila primopredaja između mene i ministrice Bernardice Juretić. Ta primopredaja je prekinuta jer je u Saboru bila pauza jer je 600 osoba s invaliditetom ostalo bez asistenata i ja samo to morala ići hitno rješavati. Kako je tada počeo moj mandat, tako i je završio. uvijek je bilo hitnih intervencija...', kazala je Murganić za N1.

'Sigurna sam da će ministrica Bedeković imati mirnije okruženje i bolje uvjete za nastavak ovog mandata. Očekujem da ćemo se danas svi zajedno ovdje oprostiti i da će svatko krenuti na svoje zadatke', dodala je. Aktivirat će, kaže, 6+6, a trenutno nema nikakvih planova.

'Danas ćemo još neke stvari dovršiti i nadam se da ćemo onda svi skupa otići na godišnjI', kaže i dodaje: 'Kad sve sumiram - ja sam jako zadovoljna'

  • +29
Nada Murganić Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Najbolji i najgori potez tijekom mandata?

'Od prvog dana mandata radila sam zdušno, iskreno, srčano. Ne mislim da sam imala loše poteze. Imala sam možda preveliko povjerenje u dobronamjernost svih. Ne žalim ni za čim. Biti ministar u Vladi RH za mene je bila čast. Nisam donijela štetne poteze. Jesam li mogla više i drugačije? Sigurno jesam', kazala je Murganić.

Izvor: Društvene mreže

'Još jednom isprika ako sam nekoga nesvjesno uvrijedila, svjesno sigurno nisam, to nije moj stil', zaključila je bivša ministrica.