VIRTUALNE LJEPOTICE

Top 10 grudi u igrama

06.09.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Donosimo jedinstveni, neponovljivi, ultimativni top 10 najgrudatijih gaming zavodnica s ove strane tportala

Otkad je igara i vijeka te otkad je prvi gamer znojnim rukama čvrsto uhvatio crni joystick, žene su u svijetu gaminga zauzimale posebno mjesto. To mjesto malo bi koja prava žena htjela imati, no to nije važno jer u ovom tekstu nema baš nijedne prave žene. Dame i gospodo, predstavljamo vam najepskiju top listu ikad napravljenu: listu deset najfenomenalnijih (nositeljica) virtualnih grudiju U POVIJESTI.

 

10. DEAD OR ALIVE XTREME 2: LISA

 

Svi jako dobro znamo da tučnjave, osim hrpe komboa, balansiranih likova i visoke igrivosti, u zadnje vrijeme čine i – sise. Team Ninja, koji su prvi krenuli sa poskakujućim 3D balončićima, prebacili su u petu brzinu i izdali Dead or Alive Beach Volleyball. Vjerojatno je najbolja stvar vezana uz igru (osim što je krcata ženama) i opcija za hands free mod (trebamo li ovo dodatno objašnjavati). Uglavnom, budući da je vrlo teško odlučiti koja je od heronina ove igre više obdarena, smatramo da je samo fer nominirati onu koja se u konkretnom klipu mota oko štange. Grok.

 

DEAD OR ALIVE XTREME 2: LISA

 

9. TEKKEN 6: BOB

 

Kako se ovaj članak ne bi pretvorio u prozirnu šovinističku eksploataciju poligonskih žena u igrama, odlučili smo romantično deveto mjesto posvetiti i jednom vlasniku muških cica. Dolazi iz Sjedinjenih Država, ima anđeoski plavu kovrčavu kosu, voli glazbu, izlaske i finu papicu, a trenutno je slobodan. Drage dame, znate što vam je činiti ukoliko želite osvojiti ovog macana. Samo vodite računa o tome da je masno, da se kuha u barem tri lonca i da se servira u lavoru. I tako vam Boga, ne ostavljajte ga samog na plaži. Greenpeaceovi brodovi imaju već pune ruke posla spašavajući PRAVE kitove.

 

TEKKEN 6: BOB

 

8. NINJA GAIDEN  2 SIGMA: AYANE I MOMIJI

 

Što nindže u igrama mogu raditi, a da nije bacanje šurikena i dimnih bombi? Biti seksi, eto što. Nadugo i naširoko poznate poskakujuće cice u vlasništvu su kunimitsua koje ćete zaigrati u Ninja Gaiden Sigmi 2. Kontroverza vezana uz ovaj naslov simpatična je reklama u kojoj igrači pomoću six axisa kontroliraju poskakivanje grudi dvije protagonistice. Neposredno zbog toga, dotične mlade dame dospjele su na ovu top listu. Ovom prilikom također bismo rado istaknuli da je Team Ninja trenutni svjetski prvak po broju mainstream igara koje dobar dio igrača igra bez kontrolera u rukama.

 

NINJA GAIDEN 2 SIGMA: AYANE I MOMIJI

 

7. NINA WILLIAMS: DEATH BY DEGREES

 

Tekkenov ženski James Bond ponosni je nositelj sedmog mjesta top liste najboljih poligonskih duda. Zamamna i opasna Nina se u Death by Degreesu dobila priliku boriti protiv zlih organizacija, a na oduševljenje gamera, u barem dva dijela igre nosi badiće, a u ostalima kombinezone toliko uske da je pravo čudo što nakon dvije minute igre ne padne u nesvijest od smanjene cirkulacije. Za one kojima Death by Degrees nije donio dovoljno ninastičnih trenutaka, tu je i šesti nastavak Tekkena u kojem je, HVALA BOGU DRAGOME, ubačen čuveni jiggly efekt na dio anatomije koji je, budimo realni, osim guzice i sposobnosti lomljenja svake kosti u vašem tijelu (brojali smo), više-manje njezin glavni adut.

 

NINA WILLIAMS: DEATH BY DEGREES

 

6. BLOODRAYNE 2: BLOODRAYNE

 

Šesto mjesto naše top liste zauzima zamamna vampirica koja bi, kako stvari stoje, po mnogim gamerima mogla posisati nešto više osim krvi. I tako, veselo komadajući naciste, mafijaše i kojekakve karakondžule, ova elastična, misteriozna i ful zgodna hrpica poligona osvojila je srca svih BDSM i emo gamera te je na neki način svima nama zarila nož u srce. Nož ljubavi, rekli bi neki. Za one kojima nije dosta dva nastavka njezinih digtalnih eskapizama, tu je i fenomenalan film gospodina Uwea Bolla uz koji ćete, ako ste voljeli igre, provesti barem sat i pol nezaboravne zabave.

 

Bloodrayne 2: Bloodrayne

 

5. SiN: ALEXIS SINCLAIRE

 

Pametna je, ima preko 2.000 poligona i širi noge kao žaba. Oh, da! Alexis Sinclaire zauzima trijumfalno peto mjesto naše top liste najsisatijih 3D (i 2D) objekata. Zanimljiva stvar vezana uz nju je da je nastala u eri onih brutalno jednodimenzionalnih sisulja kakvima je bio krcat Duke Nukem 3D. Međutim, kako bi se dokazalo da Alexis nije samo obdarena pameću, dodjeljen joj je fashion sense part-time prostitutke. Nažalost, doduše, udvaračima je ona bila i ostat će vječita fantazija upravo zbog toga jer je neopisivo zla te zato jer bi im prije protjerala metak kroz glavu nego otkopčala prvi gumb na hlačama.

 

SiN: Alexis Sinclaire

 

4. SOUL CALIBUR: IVY

 

Uzmemo li analizirati ženske likove iz serijala Soul Calibur, lako se izgubiti u šumi sisa. Počevši od Taki koja uopće ne nosi grudnjak, preko Sophitie čije je poprsje raslo proporcionalno s brojem nastavka Soul Calibura, dolazimo do kraljice treš pornjave: Ivy. Vidite, nama u Gamereportu nije samo dovoljno da žena u igri ima golemo poprsje ili da se (dao Bog) to poprsje trese kao državni proračun. Mi tražimo onaj pravi treš. Ivy je sisati BDSM dominatriks koji za oružje koristi mač koji se pretvara u... Čekajte, čekajte... BIČ. Dakle ako volite bol, grudi i beat’em-upove stavite ovaj klip na loop i full screen, natočite čašu cherry brandya, zapalite cigaru...

 

Soul Calibur: Ivy

 

3.TOMB RAIDER:  ONAJ VUK ISPRED PEĆINE

 

Treće mjesto ove bombastične top ljestvice poligonskih grudi zauzima nitko drugi nego žrtva genocidalnih tendencija Lare Croft. S obzirom na to da je, eto, općepoznato da dotična gospođica većinu svojih avantura provodi puneći lokalnu egzotičnu faunu mecima, na nama je da se sjetimo nekih od najobdarenijih članova povrijeđene stranke. Da, pogodili ste, govorimo jednom od vukova koje Lara propuca u animaciji ispred smrznute pećine. Kao što bi naši stari rekli, bolje šest vučjih sisa nego dvije plastične.

 

Tomb Raider: Onaj vuk iz animacije ispred pećine

 

2. DUNGEON KEEPER:  DARK MISTRESS

 

Duboko ispod zemlje, nedaleko od tamnice Horned Reapera, nalazi se radna prostorija Mračne Ljubavnice. U njoj se, hihoćući, na strojevima za mučenje naslađuje ponosna prva pratilja našeg natječaja virtualne ljepote. Odjevena u lateks, naoružana bičem, dekolteom (s kojim ne biste mogli preko granice bez oružane dozvole) i stavom lobotomiziranog napaljenog zeca, Dark Mistress radi ono što zna najbolje (nateže kosture po spravama za mučenje).  Za one kojima još nije jasno na što ova seksi nakupina poligona liči, zamislite stenjuću i hihoćuću luđakinju koja ne bi jaje mogla zamutiti da ga ne opali bičem ili zaveže za šiljati stup. Uvredljiva karikatura nekima, žena iz snova nama (OK, lažemo).

 

Dungeon Keeper: Dark Mistress

 

1. METROID: SAMUS

 

Misteriozni Samus iz prvog Metroida ponosni je nositelj najboljih cica u videoigrama. Pogledajte samo tu 8-bitnu raskoš. Pogledajte taj pogled, tu pozu, te oči. Za one manje informirane spomenimo da je zanosna Samus pokazala skoro sve svoje draži tijekom specijalnog završetka Metroida na Famicomu. Ovaj završetak bio je svojevrsni feel-good Crying Game u to vrijeme zbog toga što se čitavu igru mislilo da je ispod futurističkog oklopa muškarac. I tako, uz povjetarac koji joj prolazi kroz kosu, osmjeh kojim vam potvrđuje da će sve biti dobro, Samus okrunjuje ovu top listu svojom karizmom, oblinama i vedrinom. Bog vas sve blagoslovio.

 

Metroid : Samus