POSAO U BRODOSPLITU

DIV zapošljava 21 direktora, traže se 'fajteri'

Bionic
Reading

Samoborski DIV krenuo je ponovno u potragu za 20-ak direktora u Brodosplitu, preko portala moj-posao.net

Kako Poslovni dnevnik saznaje iz DIV-a, na čelu Uprave Brodosplita ostaju čelni ljudi samoborske grupe Tomislav Debeljak i Darko Pappo, a sada se traže direktori - operativci. U tijeku su postupci osnivanja novih tvrtki u koje će se postupno vraćati zaposlenici. DIV planira Brodosplitom upravljati kroz manje tvrtke, a u mnogima od njih namjerava ponuditi i zaposlenicima mogućnost vlasničke participacije.

Nove tvrtke, kako se vidi i iz natječaja, osnivat će se u raznim segmentima, od ljevaonice, armatura, servisa brodova, izrade metalne brodske opreme, proizvodnje vjetrostupova do cateringa, a ključni kriterij za svaku od 21 direktorske pozicije jest da se traže 'fajteri'.

U samom pozivu se navodi kako DIV poziva sve najbolje stručnjake koji su znanje stekli u kompatibilnim tvrtkama da "kao dio najboljeg tima u Brodosplitu pokrenu dijelove tvrtke koji su dosad bili neiskorišteni kapital i da bi napokon začepili uobičajene Brodosplitove rupe'. Sve koji su dosad frustrirano gledali kako drugi ubiru plodove njihovog rada, Samoborci pozivaju da im se priključe. 'Iskoristite resrurse Brodosplita koji nisu iskorišteni i rasturite u svojoj domeni. Ovo vam je prilika da sami postanete poduzetnik i uz neiskorištene resurse Brodosplita osigurate sebi bolju budućnost', poručuju iz DIV-a. Natječaj je otvoren do 23. travnja.