PRILIKA ZA PODUZETNIKE

Javite se Prgometu i uzmite 15.000 kuna

23.03.2016 u 10:28

Bionic
Reading

Stranka HRID, koju vodi Drago Prgomet, prva je politička stranka koja će direktno i vlastitim novcem pomagati domaćim startup tvrtkama. Stranka je raspisala natječaj nazvan StandUp4StartUp kojima će najbolji projekt nagraditi s 15.000 kuna

Prvi natječaj za projekt tvrtke u razvoju (startup) otvoren je i prijave se mogu slati do 15. travnja. Rezultati će biti objavljeni 18. travnja, a radionice su na rasporedu od 22. do 24. travnja.

Natjecanje odabranih timova održat će se pred publikom i stručnom komisijom 26. travnja. 2016. Kao i druge parlamentarne stranke, HRID za svoje funkcioniranje dobiva proračunski novac.

'Želimo veliki dio tih sredstava vratiti zajednici, ulaganjem u inovativne poduzetničke projekte. Nećemo se miješati u izbor i poslovanje, želimo pomoći mladima u startu u poduzetničkim izazovima', kazao je predsjednik HRID-a Drago Prgomet.

Štoviše, 'HRID je prva i jedina stranka koja direktno i vlastitim sredstvima pomaže startup projektima', dodao je Ante Lučić, poduzetnik i potpredsjednik stranke.