nečuveno

Snimanje erotskog filma u Grčkoj prekinuo ugriz kornjače

12.09.2024 u 15:29

Bionic
Reading

Bizaran incident dogodio se u grčkom primorskom gradiću, za vrijeme snimanja erotskog filma, kada je glavnog glumca ugrizla morska kornjača

U gradiću Anavisosu, na istočnoj strani Atike, tokom snimanja erotskog filma, produkcija je morala biti naglo prekinuta kada je jednog člana glumačke ekipe napalo agresivno morsko stvorenje, prenosi RTS.

Incident se dogodio kada je velika morska kornjača, poznata pod nazivom caretta caretta, ugrizla za stražnjicu glavnog glumca na setu.

Kornjača se zaplela između čamaca i užadi za privez na plaži na kojoj je snimanje bilo u tijeku. Kada je filmska ekipa primijetila zarobljenu kornjaču, poduzeli su akciju oslobađanja. Glavni glumac se pridružio njihovim naporima i ušao u more pomoći. Međutim, kad je pokušao osloboditi kornjaču, ona mu je uzvratila tako što ga je ugrizla za stražnjicu, piše Greek City Times. Zaprepašteni glumac brzo je iskočio iz vode, dok je ekipa nastavila s naporima i uspjela osloboditi kornjaču.

O kornjači i glumcu se pričalo i u emisiji na grčkoj Mega televiziji, a prikazana je i cijela snimka incidenta.

Caretta caretta kornjače su zaštićena životinjska vrsta Mediterana, a Grčka je domaćin oko 60 posto njihovih legla i dva najvažnija mjesta za razmnožavanje: Nacionalnog morskog parka Zakintosa i južnog dijela zaljeva Kiparisija na zapadu Peloponeza.

Mediji navode da je industrija erotskog filma u Grčkoj značajno oživjela posle ekonomske krize, ali da je i dalje u povoju.

Ostalo je nejasno je li glumčeva neobična povreda utjecala na njegovu 'glumu' i ulogu u filmu, javlja RTS.