STREET STYLE INSPIRACIJA

Chic Francuskinje kunu se u njih: Ovi modeli obuće idealna su zamjena za sandale

04.07.2024 u 05:50

Bionic
Reading

Za mnoge ljude ljeto i sandale idu ruku pod ruku, no što ako vam se usprkos visokim temperaturama jednostavno ne da nositi otvorenu obuću?

Dašak ljeta u svoj look ne morate unositi samo sa sandalama, a najbolji dokaz za to su inspirativni stajlinzi chic Francuskinja.

Uz svoje ljetne kombinacije, francuske street style zvijezde nerijetko kombiniraju obuću zatvorenog tipa, a ovi modeli pokazali su se najomiljenijima.

Balerinke

Jedan su od najvećih trendova ove godine u svijetu obuće, a naveliko se nose i u ljetnoj sezoni. Idealno za sve mrzitelje sandala, balerinke čine idealnog stilskog partnera haljinama, suknjama, kratkim hlačama, pa čak i dugim hlačama od lana. Danas dostupne u pregršt verzija, ovog ljeta moguće ih je nositi na bezbroj načina.

  • +11
Balerinke s kristalima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Mule i slingback cipele

Ako nemate ništa protiv ideje pokazivanja potpetica ljeti, ugledajte se na chic Francuskinje i prgrlite ravne cipele mule i slingback modele u toplim mjesecima. Njihov dizajn u znaku otvorene pete, noge vizualno čini dužima, čak i kad je riječ o ravnim modelima.

  • +23
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Mokasinke

Iako su mokasinke s debelim potplatom posljednjih sezona bile iznimno popularne, modni svijet sve se više okreće klasici. Chic Francuskinje ne skrivaju ljubav prema mokasinkama klasičnog izgleda, od kojih ne odustaju ni u ljetnoj sezoni.

Platnene tenisice

Ljubitelji tenisica koji ne planiraju odustati od njih ni u ljetnim mjesecima nerijetko se odlučuju za njihove laganije platnene inačice. Ove sezone ponovno su poželjne i savršeno se sljubljuju s ljetnim komadima, što francuske ljubiteljice mode savršeno demonstriraju.