izlet u afriku

Meghan Markle ovom predivnom haljinom sve je oduševila, ali ipak ima jedan veliki minus

14.05.2024 u 09:09

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle otputovali su u Nigeriju na poziv načelnika stožera nigerijske vojske, najvišeg vojnog dužnosnika te zemlje. Ondje je vojvotkinja od Sussexa, koja je nedavno otkrila da ima nigerijsko podrijetlo, zablistala u odličnim haljinama, a ova s tropskim uzrokom mnogima će se naći na listi želja ovog ljeta

Tijekom boravka u Nigeriji, princ Harry i Meghan Markle prisustvovali su odbojkaškoj utakmici u organizaciji lokalne humanitarne organizacije. Harry je tom prigodom nosio polo majicu s oznakom Invictus Gamesa.

Meghan se, s druge strane, odlučila za vrlo elegantan stajling u čijem je središtu bila prozračna haljina Johanne Ortiz, ukrašena apstraktnim uzorkom lišća te s izrezom ispod dekoltea. Završni detalj bile su tanke ukrašene naramenice, a koje su ovom dizajnu dale dozu glamura.

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Emmanuel Osodi / AFP / AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Odličnu haljinu srcoliko oblikovanog dekoltea te s cut out prorezom ispod grudi i visokim prorezom na nozi Meghan je nosila uz vječno chic sandale Emme Parsons s tankim remenčićima, a one će i ovog ljeta nesumnjivo biti jedan od najpoželjnijih modela.

Vojvotkinja je na ovom putovanju nosila puno zlatnog nakita, a ni ovaj outfit nije bio iznimka. Haljinu s tropskim uzorkom dopunila je s nekoliko zlatnih narukvica, uključujući omiljeni joj model Cartier Love, te velikim naušnicama u obliku medaljona, iza čijeg dizajna stoji Jennifer Meyer.

Kombinacijom ove elegantne, upečatljive i nenametljive haljine s crno-krem printom lišća, koja je bila još jedan primjer njezina tihog luksuza (naime, cijena joj iznosi oko 2800 eura), i jednostavnih, a tako chic sandala, Meghan je pokazala da je eleganciju moguće postići u baš svakoj prilici.

Stajling s predivnom haljinom Tropicana Nights upotpunila je kosom skupljenom u nizak rep te neizbježnim velikim sunčanim naočalama.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia