bira luksuzan brend

Ni Doris Pinčić Guberović nije odoljela ovim preslatkim chic cipelama

13.09.2024 u 09:37

Bionic
Reading

Popularna voditeljica Doris Pinčić Guberović aktivna je na društvenim mrežama gdje nerijetko dijeli svoje ukusne recepte, ali nemoguće je bilo ne primijetiti njezinu stajliš modnu kombinaciju koju su objavili na društvenim mrežama jedne od najpopularnijih HRT-ovih emisija

Zadarska je voditeljica i glumica od 2020. dio već uhodane ekipe emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', a njihove Facebook stranice često dijele i uvid u dobru atmosferu koja vlada na pripremanju i snimanju ove emisije. Jedna od njihovih posljednjih objava otkrila je nasmijana lica voditelja Ogrena Golubića i Doris Pinčić Guberović, a posebno zanimljiv bio je stajling voditeljice koja je pokazala da je i 'iza kamera' sjajno odjevena!

Popularna voditeljica za emisije najčešće bira midi haljine ili košulje u kombinaciji s elegantnim širokim hlačama, a posljednji outfit snimljen na hodnicima na Prisavlju pokazao je kako vješto spaja i nešto 'odvažnije' trendove.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Doris Pinčić Guberović prati modne trendove

Najjednostavniji bijeli t-shirt i bež bermude Pinčić Guberović uzela je kao bazu outfita koji je upotpunila smeđim remenom s velikom kopčom.

Bijela majica već je godinama jedan od najpopularnijih komada, dok su se bermude ove godine pokazale kao jedan od najvećih trendova high-street brendova.

Također, ove se sezone vratio i mnogima omraženi trend - balerinke!

Ove su sezone balerinke bile apsolutni hit, a trendsetterice su pokazale kako kombinirati popularne cipelice u raznoraznim prilikama. Rijetko tko je uspio ostati imun na šarm ovih cipelica, a naša je voditeljica odabrala popularnu varijantu bež balerinka s potpisom francuske modne kuće Chanel. Ove chic balerinke s crnim vrhom i trakicom na zapetku pokazale su se kao omiljen odabir brojnih pratiteljica mode koje tvrde da su i lijepe, ali i udobne.

STREET STYLE INSPIRACIJA

Ne znate kako nositi hit balerinke? Kraljica ulične mode ima nekoliko ideja

Pogledaj galeriju