Imate ostatak tjestenine od ručka i niste sigurni što s time? Uz samo par namirnica koje svi imamo u hladnjaku, brzo i lako možete iskombinirati ukusan obrok koji će se svidjeti svima
Ljeto je vrijeme kad se nikome ne da previše boraviti u kuhinji i preznojavati se oko štednjaka.
Zato su uvijek sjajne alternative hladne salate koje nije teško pripremiti i ne zahtijevaju previše posla.
Ako se i vama dogodila dobro poznata situacija da ste skuhali previše tjestenine, isprobajte ovo odlično rješenja koje će se svidjeti i onima najizbirljivijima. Ukoliko vam ponestane ideja za ručak, ovu ukusnu salatu možete ponijeti sa sobom i na posao.
Sastojci:
tjestenina (npr. fusilli)
cherry rajčice
krastavac
kapari
špinat (nekoliko listova)
limun
sol, crni papar
ekstra djevičansko maslinovo ulje
Priprema:
Cherry rajčice prepolovite, a krastavac narežite na tanke ploške. Dodajte tjesteninu, rajčice, kriške krastavca i kapare.
Začiniti s uljem, limunovim sokom, soli i crnim paprom. Dobro izmiješajte i vaš ukusan obrok je spreman.
I dobar tek!