KAKAV STAJLING!

Ovakve hlače izdužuju figuru i skidaju godine: Odličan su izbor bez obzira imate li 20, 40 ili 50

30.08.2024 u 18:16

  • +6

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Demi Moore (61) i da se trudi ne može proći nezapaženo, a njezini su stajlinzi uvijek osmišljeni do posljednjih detalja

Zvijezda 'Duha' prkosi uvriježenim pravilima odijevanja za zrelije dame te je doista teško povjerovati da je ušla u sedmo desetljeće.

Bivša supruga Brucea Willisa izazvala je opće oduševljenje u cool modnoj kombinaciji bezvremenskog stila.

Elegantna tamnoplava nijansa, osobito u monokromatskim varijacijama, unazad nekoliko sezona nametnula se kao najpoželjnija varijanta za ljubiteljice minimalizma, umjesto provjerenih opcija poput crne, sive, bež...

  • +6
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudskoj ljepotici, koja će ove godine proslaviti 62. rođendan, jako se sviđaju takva modna rješenja, pa je zasjala na londonskoj projekciji novog horor filma 'The Substance', u kojem glumi i lijepa kći Andie MacDowell, Margaret Qualley.

Glumice su skupa došle u Everyman Cinema, kao i redateljica Coralie Fargeat, a Demi je bez sumnje bila zvijezda događanja.

  • +2
Demi Moore i Scout Willis Izvor: Profimedia / Autor: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tamnokosa glumica izgledala je zapanjujuće u tamnoplavim kožnim trapezicama i chic džemperu asimetričnog kroja u istom tonu, otkrivši golo rame (kolekcija AW24 Victorije Beckham), a modnu kombinaciju upotpunila je torbom brenda The Dorian i Aquazzurinim platformama. Kosu je nosila raspuštenu dok joj je make up bio prozračan. Kao i u mnogim drugim prigodama, povela je voljenu čivavu po imenu Pilaf.

Inače, Demi u tom filmu glumi slavnu instruktoricu fitnesa Elisabeth Sparkle koja uzima eksperimentalnu tvar s namjerom da je transformira u mlađu i poboljšanu verziju sebe.

Margaret (29), koja u filmu glumi Sue, mladu ženu u koju se Elisabeth (Demi) pretvara, izgledala je prelijepo u divnoj crnoj pletenoj haljini.

Film je dobio izvrsne kritike i 13-minutne ovacije na premijeri u Cannesu u svibnju, a počinje se prikazivati 20. rujna.