zanimljiv odabir

Princeza Charlene odjenula haljinu kakvu ne viđamo često

16.09.2024 u 21:50

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene korak po korak mijenja svoj modni izričaj i skuplja hrabrosti mijenjati svoj modni imidž

Princeza Charlene u posljednje vrijeme bira hrabrije krojeve, ali i uzorke! Monegaška je princeza iznenadila odabirom i ovaj put te odjenula prekrasnu haljinu idealnu za jesenske dane.

Monegaška princeza otputovala je s princem Albertom u Cannes, a društvenim se mrežama ubrzo proširila fotografija koja je otkrila njezin posljednji modni odabir.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Princeza Charlene tako je zablistala u košulja-haljini elegantnog kroja koji naglašava struk. Osim modelom haljine, struk je naglašen i orijentalnim uzorkom zlatne boje koji se nastavlja na ramenima, rukavima i donjem dijelu suknje.

Da je Charlene ljubiteljica skupocjenih komada, pokazuje i ova haljina brenda Etro za koju je izdvojila 2.000 eura. Uz elegantnu haljinu, kombinirala je i upola jeftinije chic kožne balerinke talijanskog brenda Gianvito Rossi.

Da je spremna modno eksperimentirati, princeza je pokazala ranije u rujnu kada je na tradicionalnoj vodenoj utrci Monaco Water Bike Challenge zablistala u kombinezonu s potpisom Diane von Furstenberg.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia