SPEEDCAT DOMINACIJA

Proglašene su tenisicama ljeta, a nije im odoljela ni holivudska plavuša

28.10.2024 u 12:19

  • +4

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia/promo / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia/promo

Bionic
Reading

Nakon ogromne popularnosti adidasovog modela Samba, nekoliko tenisica natjecalo za krunu najpopularnijih, s različitim razinama uspjeha

Tenisice Mexico 66 brenda Onitsuka Tiger, uz Pumin model Speedcat, predstavljeni su kao možda najvjerojatniji kandidati u nasljeđivanju adidasovog modela Samba na tronu popularnosti.

Poznata ljubiteljica tenisica, model Emily Ratajkowski, bila je jedna od prvih koja ih je usvojila, učiniši ih glavnim protagonistom brojnih street style izdanja.

Ratajkowski je najbolje istaknula svestranost Puminog modela Speedcat, a sada joj se pridružila Jennifer Lawrence.

Poznata oskarovka, koja se nalazi u slatkom isčekivanju prinove, u hit modelu tenisica ugledana je posjećujući bejzbol utakmicu Los Angeles Dodgersa tijekom vikenda.

Lawrence se držala svog minimalističkog stila, noseći predimenzioniranu prugastu košulju preko bijele majice, s crnim hlačama i jaknom.

No, dok bi njezina normalna modna formula za casual stajlinge zahtijevala obuću kao što su minimalistički modeli brenda The Row, Lawrence se pridružila nizu slavnih u kampu Pume, odlučivši se za Speedcat model u klasičnoj, crno-bijeloj kombinaciji boja.

  • +3
Puma Speedcat tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Puma promo

Pumine tenisice Speedcat - hit model s početka milenija

Uske siluete i prepoznatljivog dizajna s logom brenda istaknutog na prstima, Speedcat tenisice na street style sceni postale su veliki hit početkom tisućljeća. Premijerno predstavljene 1999., nadahnute su motosportom i predstavljene kao dio Pumine Sportstyle kolekcije.

U skladu s nezasitnosti modnog svijeta za svime što se nosilo tijekom 2000-ih, vraćaju se nakon što su godinama bile zaboravljene i daleko od statusa must have komada koji su dugo uživale.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Navedeno je ovih dana potvrdio i Lyst, u čijem su najnovijem izvještaju proglašene tenisicama ljeta, smjestivši se na treće mjesto liste najpopularnijih modnih komada u posljednja tri mjeseca.

Osim toga, na spomenutu listu dospjele su jedine, što je još jedan pokazatelj značajnog pada popularnosti donedavno omiljenog modela Samba s potpisom njemačkog sportskog diva.