ULTIMATIVNI HIT

Svi su ludi za njom: Ovo je jedina torba koju ćete trebati ove sezone

24.10.2024 u 06:07

  • +15

Torbe od brušene kože

Izvor: Profimedia/promo / Autor: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia/ promo

Bionic
Reading

Protekle godine torbe od brušene kože počele su se posvuda pojavljivati, a ova sezona nastoji obilježiti njihov službeni povratak

Između oživljavanja boho chic stila i dizajnerice Phoebe Philo, koja je lansiravši vlastiti brend ponudila nekoliko modela torbi od antilopa, trend brušene kože savršen je način da svoj omiljeni jesenski i zimski look u trenu osvježite.

Bilo da je riječ o XXL modelu ili nešto manjem u obliku polumjeseca, brušena koža istaknuta na torbama, ali i drugim komadima, ove sezone ključna je u postizanju elegantnih stajlinga s trendovskim predznakom.

Iako ima reputaciju da ju je teže održavati čistom nego sjajnu kožu, antilop je jedna od najizdržljivijih tkanina na tržištu, no svakako razmotrite i kupnju zaštitnog spreja.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Vlaga, baš kao i ekstremna hladnoća, značajno utječe na izgled komada od brušene kože, pa tako i torbi, a upotreba četke sa silikonskim vlaknima pomaže da antilop ostane mekan te ga rješava neizbježne prašine.

Porast potražnje za torbama od brušene kože znači da su sada dostupne u velikom izboru silueta i u svim cjenovnim kategorijama, a ovo su neke od najpoželjnijih.

XXL torbe od brušene kože

Dovoljno velike za sve sitnice, torbe poput shopper modela idealne su za svakodnevno nošenje, a verzije od brušene kože danas slove za najpoželjnije. Modeli u bogatim nijansama smeđe, kakve nude brojni high street brendovi, predstavljaju idealnu alternativu crnima, a također se mogu nositi uz tijelo za dodatnu udobnost - ako svakodnevno nosite knjige, prijenosno računalo ili druge teške predmete.

Torbe od brušene kože u 'zagorjelim' nijansama narančaste

Ove sezone dodajte teksturu i boju svojim odjevnim kombinacijama svijetlosmeđim torbama toplih narančastih nijansi. Dok su one od brušene kože sinonim za opušten stil, Saint Laurent stvorio je strukturiranu verziju uvijek popularnog modela Jamie Carre 4.3 u trendovskom materijalu kako bi ponudio sofisticiranu opciju za one koji preferiraju elegantan klasični stil.

  • +9
Smeđe torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Silueta polumjeseca

Torbicom od brušene kože u obliku polumjeseca ove sezone nemoguće je pogriješiti jer spaja dva najveća modna trenda u ovom trenutku.

Simbol estetike tihog luksuza, The Row je bio jedan od prvih brendova koji su prigrlili zaobljene linije, a njegova banana torba postala je nezaobilazan dodatak za ljubitelje sofisticiranog izgleda.