FRANCUZ VOLI TOPNIKE

Wenger: Želim biti zauvijek u Arsenalu i postati besmrtan

27.09.2013 u 17:37

Bionic
Reading

Arsene Wenger spreman je potpisati novi ugovor s Arsenalom, nakon što je klupski vlasnik Stan Kroenke izrazio želju za produljenjem suradnje sa 63-godišnjim francuskim stručnjakom

'Vrlo sam počašćen podrškom koju mi je iskazao Stan Kroenke. To je nešto vrlo pozitivno za mene', započeo je Wenger, koji je nakon odlaska Alexa Fergusona u mirovinu minulog ljeta postao menadžer s najdužim stažem u Premierligi. Na klupi ''topnika'' je od 1996. godine.

Volio bih ostati u Arsenalu zauvijek, to bi me učinilo besmrtnim', našalio se Wenger, pa nastavio u ozbiljnijem tonu.

'Naravno da volim ovaj klub. Kod mene je dobra stvar što ne trebam puno razgovora i pregovora za produljenje ugovora.'

Wengera aktualni ugovor s Arsenalom veže do kraja ove sezone. Osvojio je s tim klubom tri naslova prvaka Engleske i četiri FA Cupa, ali zadnjem trofeju se radovao još 2005. godine. No, Arsenal je trenutno vodeći u Premiershipu nakon 5 kola, a vlasnik kluba spreman je s Wengerom potpisati produljenje ugovora.

'Mislim da to nije najvažnija stvar u ovome trenutku. Rekao sam već da se želim usredotočiti na kvalitetu naše sezone. Ionako nitko ne može dovesti u pitanju moje opredjeljenje za Arsenal. Želim obavljati dobar posao. Spreman sam potpisati novi ugovor, ali trenutno je to u drugom planu', rekao je Wenger.