SADA JE SVE JASNO!

Za Dinamovog junaka Kulenovića nema dileme kada je u pitanju reprezentativni dres

23.08.2024 u 16:58

Bionic
Reading

Dolaskom Sergeja Barbareza na izborničku stolicu BiH reprezentacije BiH, te Emira Spahića za direktora, momčad Zmajeva doživjela je promjene kada je u pitanju igrački kadar

Kao što smo pisali, početkom srpnja pojavila se vijest kako bi Sandro Kulenović, mogao odjenuti dres Zmajeva.

Kulenović je do sad nastupao za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a posljednji nastup upisao je na Euru 31. svibnja 2021. godine, prije nego je napunio 22 godine što mu ostavlja prostor za promjenu sportskog državljanstva.

Valja naglasiti kako je Sandro sin bivše A reprezentativca Bosne i Hercegovine, Almina Kulenovića.

Sandro je rođeni Zagrepčanin ali korijene vuče iz Bihaća odakle je njegov otac Almin. Napadač Modrih karijeru je počeo u Dinamu, iz kojeg je 2017. godine otišao u Legiju, a jedno vrijeme igrao je i za U19 momčad Juventusa.

Ove sezone igra kao 'navijen', jer u četiri službene utakmice (tri u SHNL-u te jednoj u play-offu Lige prvaka), zabio je već pet golova.

Posebno vrijedna su dva s utakmice protiv azerbajdžanskog Qarabaga, u pobjedi 3:0, a što bi Modrima trebalo biti dovoljno da izbore skupine najelitnijeg klupskog natjecanja.

Naravno, kada je Kulenović u takvoj formi, onda je i ta priča oko promjene reprezentativnog dresa postala zanimljiva. Ali očito samo medijima, jer Kulenović ne razmišlja ni o čemu drugom osim o hrvatskom dresu, odnosno o nastupu među Vatrenima.

  • +78
Dinamo - Qarabag, Liga prvaka, kvalifikacije, 20.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek