POSLOVNI MAX 2 PREMIUM

Mali poduzetnici će biti sretni zbog nove ponude HT-a

02.04.2014 u 12:51

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom u svoju ponudu uvodi jedinstvenu uslugu za male poduzetnike - Poslovni MAX 2 Premium, s kojom od sada bezbrižno mogu koristiti dva vrlo važna kanala komunikacije u poslovanju. Novi Poslovni MAX 2 Premium omogućava neograničeno korištenje fiksnog telefona prema svim mobilnim i fiksnim mrežama te neograničeno korištenja fiksnog interneta uz brzine do 10 Mbit/s. Bez naknada za uspostavu poziva, poslovni korisnici sada mogu uvijek računati na iste iznose računa

‘Brzo i fleksibilno poslovanje današnja je potreba svih malih tvrtki i poduzetnika, a potreba tržišta pokazala nam je kako je ovakva ponuda ono što mali poduzetnici u današnje vrijeme očekuju od svog operatora. Više od 60 posto naših poslovnih korisnika svaki dan koristi fiksni telefon te su u prošloj godini razgovarali oko 452 milijuna minuta. Četvrtina naših poslovnih korisnika u prošloj godini imala potrebu za ADSL brzinama od 10 Mbit/s što je u odnosu na prethodnu godinu povećanje za čak 40 posto.', rekao je Jens Hartmann, član Uprave i glavni operativni direktor za poslovne korisnike HT-a, te nastavio ‘S Poslovni MAX 2 Premium paketom mali poduzetnici dobivaju upravo ono što zaista trebaju, a HT još jednom postavlja standardne na tržištu i potvrđuje se kao pravi partner poduzetnicima.'

Uz novi paket Poslovni MAX2 Premium tvrtke osiguravaju svojim zaposlenicima da nesmetano komuniciraju putem fiksne linije i prema onim partnerima ili klijentima koje zovu na mobilne mreže. U Poslovnom MAX2 Premium paketu korisnici dobivaju još 100 minuta prema internacionalnim destinacijama te poslovnu podršku 24 sata dnevno.

Paket je moderniziran i uključuje registraciju na ICT Marketplace gdje bismo istaknuli uslugu Cloud Storage s uključenih početnih 5GB prostora za spremanje dokumenata, kojima korisnici mogu pristupiti bilo gdje se nalazili tako da više ne trebaju sa sobom nositi kopirane dokumente, USB stickove ili CDoeve koji se lako gube. Za pristup važnim dokumentima trebaju samo uređaj s priključkom na Internet te korisničko ime i lozinku.

Svima koji postanu korisnici Poslovnih MAX2 Premium paketa do 31. svibnja HT omogućuje nabavu atraktivnog 3G tableta, Vivax 8' po promotivnoj cijeni od 99 kuna (PDV uključen). Vivax 8' je Android uređaj, a dolazi sa zaslonom dijagonale od 8' rezolucije 1280x800 – dovoljno velikim za nesmetano pregledavanje svih poslovnih dokumenata (word, xcell, power point prezentacije i sl.), memorijom koja se može proširiti do 32 GB, superbrzim četvorojezgrenim procesorom i kamerom od 5 megapiksela.

Više o Poslovnom MAX2 Premium paketu potražite na www.hrvatskitelekom.hr