MADE BY GOOGLE

Ovaj put službeno: Google objavio datum predstavljanja novog Pixela

08.08.2024 u 14:31

Bionic
Reading

U fokusu će pored telefona također biti uređaji poput najavljenog Google TV Streamera, a šuška se i o dolasku novog sata i slušalica

Došlo je vrijeme za pretraživačko-oglašivački div predstavi tehnološke novitete. Google je u utorak službeno najavio dugo očekivani novi Nest Thermostat, zajedno s Google TV Streamerom, koji zamjenjuje 11 godina staru liniju Chromecasta, piše TechCrunch. Sljedećeg utorka na Made by Google 2024, softverski div također osvježava liniju Pixela nizom novih pametnih telefona.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Made by Google

Događaji Made by Google prethodnih se godina odvijao u listopadu na istoku SAD-a, no ove se seli u sjedište tvrtke u Mountain Viewu. Prezentacija će se održati 13. kolovoza s početkom u 19 sati po našem vremenu.

Kao i uvijek, najlakši način za gledanje je putem Googleovog livestreama na YouTubeu.

Uz najavu novih kućnih uređaja i nadogradnju za Google Assistant, tvrtka je nesuptilno dala do znanja da dolaze dva nova mobilna uređaja: Pixela 9 Pro i Pixela 9 Fold. Također je otklonio svaku sumnju da će njegova generativna AI platforma biti najviše u fokusu sa sloganom '(sklopivi) telefon napravljen za eru Gemini.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Made by Google

Na događaju bismo također mogli vidjeti više o Androidu 15. Mobilni OS bi premijerno trebao proraditi na liniji Pixel 9, a doći će sa nadograđenim procesorom razvijenim unutar samog Googlea. Također se šuška da ćemo vidjeti nove verzije Pixel Watcha i slušalica Pixel Buds Pro.

Googleove Pixel Buds Pro nedvojbeno su jedne od boljih 'Pro' bežičnih slušalica za Android, s traženim značajkama i raznobojnim edicijama. Međutim, Google je te slušalice lansirao 2022. i prijeko im je potrebna nadogradnja. Čini se da i Google razmišlja isto. Prethodno izvješće već je otkrilo da Google očito radi na takozvanim Pixel Buds Pro 2, ali nije dalo nikakve dodatne detalje.

Prema najnovijem izvješću 91mobilesa, Pixel Buds Pro 2 uočen na UL Demko i Safety Koreji pružio je dodatne detalje. Ako niste upoznati s UL Demko i Safety Korea, ovo su certifikacijska tijela Danske i Južne Koreje.

Pojavljivanje Pixel Buds Pro 2 na popisima ovih organizacija ukazuje na to da je tvrtka još više napredovala s razvojem bežičnih slušalica, a lansiranje je vjerojatno planirano uskoro (odnosno, na najnovijem Made by Google događaju).

Kutija za punjenje Pixel Buds Pro 2 ima broj modela GH8tQ i koristi Li-ion bateriju od 650 mAh. Podsjetimo, originalno kućište za punjenje Pixel Buds Pro ima kapacitet baterije od 620 mAh, što nudi 31 sat reprodukcije s onemogućenim ANC-om.

Nažalost, to su sve pojedinosti koje su insajderi naveli.