SAMSUNG GALAXY Z FoLD6 SLIM

Samsung navodno radi na još tanjem preklopnom telefonu, mogao bi izaći uskoro

26.08.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Uređaj navodno donosi niz rješenja koja omogućavaju tanju konstrukciju, a planiran je samo za određena tržišta koja, nažalost, ne uključuju EU

Samsungova nadolazeća 'tanka' verzija Galaxy Z Fold6 mogla bi stići ranije nego što se očekivalo uz nekoliko dodatnih nadogradnji.

Tri nova izvješća o Samsungovom Galaxy Z Fold6 'Slim' otkrivaju nove detalje o uređaju, uključujući njegov potencijalni datum izlaska. Prema The Chosun Daily, Samsung planira izdati Galaxy Z Fold 6 'Slim' u Južnoj Koreji 25. rujna., izvještava 9to5Google.

Uređaj se navodno odlučio za dizajn debljine 'nešto više' od 10 mm s većim zaslonima od 6,5 inča i 8 inča. Samsung je očito činio 'sve što je mogao da ga učini čak 0,1 milimetar tanjim'.

Elec je ranije ovog mjeseca izvijestio da je Samsung završio razvoj pozadinske ploče od titana (iza zaslona) za 'Slim', ali još nije odlučio hoće li uređaj u konačnici koristiti titan ili čelik, iako bi titan bolje odgovarao Samsungovim nastojanjima za smanjenje težine sklopivog elementa.

Konačno, Galaxy Club kaže da Samsung konačno nadograđuje kameru ispod zaslona u Galaxy Z Fold 6 'Slim' s boljim senzorom. Točnije, kamera od 5 MP dolazi na mjesto senzora od 4 MP koji je u upotrebi od Galaxy Z Fold 3 iz 2021.

Očekuje se da će Samsung lansirati 'Slim' samo u Koreji i Kini, dok će Galaxy Z Fold6 nastaviti prodavati u ostatku svijeta.