POPULARNOST NA TRIPADVISORU

Zbog 'Igre prijestolja' povećan interes Španjolaca za Hrvatskom

06.07.2013 u 15:03

Bionic
Reading

S obzirom na popularnost i veliku gledanost serije Igra prijestolja te činjenicu da se serija snima u Hrvatskoj, dodatno je povećan interes Španjolaca za Hrvatskom i Dubrovnikom, javili su iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ), piše Novi list. Popularnost Hrvatske u Španjolskoj potvrdio je i veliki tamošnji portal Tripadvisor

Naime, jedna od promidžbenih akcija vezana uz seriju Igra prijestolja, a koju koordinira Predstavništvo HTZ-a u Madridu, je nagradna igra preko Facebook stranice avio kompanije Vueling, piše Novi list

Tako je prekjučer započela promotivna akcija i nagradna igra na temu ove serije koju zajednički provode avioprijevoznik Vueling koja osigurava avio prijevoz, hotel Valamar Lacroma Dubrovnik, koji osigurava smještaj, a Turistička zajednica grada Dubrovnika priređuje razgled grada s naglaskom na lokacije snimanja serije.

Medijski akciju prati TV postaja Canal plus. Nagradna igra trajat će tjedan dana na Facebook stranici Vuelinga, koja inače ima oko 387.000 pratitelja.

Popularnost Hrvatske u Španjolskoj je potvrdio i veliki Tripadvisor. Tako je u anketi ovog portala u Španjolskoj, a koja je realizirana u razdoblju od 17. do 28. lipnja, 21 posto ispitanika potvrdilo veći interes za Hrvatskom njezinim ulaskom u Europsku uniju.

Više možete pročitati ovdje