ŠIRENJE U REGIJI

Adria Dental Group realizirao dvije nove investicije u Hrvatskoj i Sloveniji

14.05.2024 u 11:40

Bionic
Reading

Adria Dental Group (ADG), najveća dentalna grupacija u srednjoj i jugoistočnoj Europi, nastavila je širenje u regiji novim investicijama na hrvatskom i slovenskom tržištu. Nove članice ADG-a su Implant centar Frankić iz Splita te Centar za estetsku i lasersku stomatologiju, implantologiju i stomatološku protetiku dr. Kovačič iz Ljubljane, priopćili su iz ADG-a

Implant Centar Frankić druga je poliklinika na splitskom području u koju je grupa investirala, nakon poliklinike Salona Dental, čime je Adria Dental Group dodatno utvrdila lidersku poziciju u Dalmaciji. Implant Centar Frankić u svojim novouređenim prostorima imaju četiri suvremeno opremljene stomatološke ordinacije te vlastiti zubotehnički laboratorij.

'Suvremena tehnologija i materijali visoke kvalitete omogućavaju nam da svojim pacijentima ponudimo brzu i kvalitetnu njegu, individualni pristup, profesionalnu brigu o pacijentima te vrhunsku uslugu na svim područjima dentalne medicine. Pridruživanjem najvećoj grupaciji u ovom dijelu Europe, nastavit ćemo pratiti napredak znanosti i tehnologije na najvišoj razini, što je ključno za vrhunsku uslugu, ali i za naše zaposlenike', rekao je osnivač Ante Frankić, dr. med. dent.

Adria Dental Group realizirala je svoje drugo ulaganje i na slovenskom tržištu u Centar za estetsku i lasersku stomatologiju, implantologiju i stomatološku protetiku dr. Kovačič, kliniku specijaliziranu za estetsku i lasersku stomatologiju, implantologiju i vrhunsku protetiku, koja se odlikuje dugom tradicijom i prepoznatljivošću na slovenskom tržištu.

'Naš stomatološki centar postoji već više od 50 godina, što pokazuje iznimnu predanost poslu cijelog našeg tima i praćenju najnovijih trendova u dentalnom sektoru. Pridruživanje najvećoj dentalnoj grupaciji u regiji dodatno će ojačati našu poziciju na tržištu te će omogućiti dodatna ulaganja u opremu i edukaciju djelatnika. Ostajemo ambiciozni u podizanju standardu dentalne usluge u Sloveniji jer jedino na taj način možemo nastaviti graditi svoju tradiciju', rekao je osnivač Andrej Kovačič, dr.med.dent.

Vizija Adria Dental Group je objediniti najbolje dentalne poliklinike Adria regije na zajedničkim, vrhunskim standardima poslovanja s ciljem unapređivanja dentalne usluge u cijeloj regiji.

'Naša mreža dentalnih klinika obuhvaća sve dijelove Hrvatske i Sloveniju, što je važno jer pacijenti na tom cijelom području, u bilo kojoj od klinika unutar ADG mreže, mogu dobiti jednaku kvalitetu bilo koje dentalne usluge na najvišoj razini. Najviši standard usluge i dostupnost su najveće prednosti ADG mreže na tržištu, što prepoznaju pacijenti naših klinika, ali i vlasnici dentalnih klinika. Nastavljamo ambiciozno rasti, kako organski tako i novim investicijama u Adria regiji', rekao je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Group.

Adria Dental Group broji više od 600 zaposlenih, a čine ju Arena Dental, Salona Dental, Rident, Dentum, Fiziodent, Dentex, Dragaš Dental Design i Implant Centar Frankić u Hrvatskoj te Primadent i dr. Kovačič u Sloveniji. Kroz klinike i laboratorije godišnje prođe više od 45.000 pacijenata, uz uspješno realiziranih više od 220.000 različitih zahvata.