OD 18. DO 21. RUJNA

Počinje REUMA: Slavonski Brod postaje centar mladih umjetnika i kreativaca

09.09.2024 u 08:51

Bionic
Reading

2. Reviju mladih umjetnika - REUMU organizira UO Slavonski Brodvej, a održava se pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda. Ovaj jedinstveni događaj donosi niz aktivnosti koje će obogatiti kulturnu scenu grada, a svi posjetitelji su pozvani da besplatno sudjeluju

Program započinje 18. rujna u 19:30 sati u Galeriji Ružić, gdje će se održati svečano otvorenje uz izložbu mladih umjetnika. Osim izloženih radova Marte Mršić, Dorje Bogović, Fabia Vargića i Josipa Jurića, posjetitelji će uživati u glazbenom nastupu Domagoja Rodića i Sebastijana Kovačevića. Izložbu mladih umjetnika bit će moguće pogledati Galeriji Ružić sve do 28. rujna.

Četvrtak, 19. rujna, predviđen je za ljubitelje književnosti i kazališta. U 11 sati u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod održat će se radionica pod nazivom 'Poezija u mom oku', koji vodi mladi, nagrađivani glumac Dominik Karaula. Istog dana, u 19:30 u Centru mladih, možete pogledati kazališnu predstavu 'Sve će biti dobro', Lorenca Tolića.

Za najmlađe, u petak, 20. rujna u 10 sati u Dječjem vrtiću Tintilinić održat će se radionica 'Izrada i animacija ginjola', a od 19:30 sati u Centru mladih očekuje nas 'Petrica Kerempuh na vašaru' u izvedbi Ane Ilakovac. Od 20:30 sati u Kući Brlić, pod vodstvom Sanje Salopek očekuje nas 'Paint&Wine' radionica koja će pružiti opuštajuću atmosferu za sve ljubitelje umjetnosti uz čašu vina.

  • +2
Revija mladih umjetnika - REUMA Izvor: Promo fotografije / Autor: Sara Karlovic

Posljednji dan, 21. rujna, rezerviran je za sve ljubitelje kazališta. U 10:30 sati u Centru mladih prikazat će se predstava 'Tim bajke - Cvilidreta', Kulturnog centra u Osijeku u izvedbi Hane Schönfeld i Silvija Švasta. Za kraj 2. REUME u 19:30 sati, posjetitelji će moći uživati u predstavi 'NINA?', Nikoline Vujević koja će zaključiti ovogodišnju Reviju mladih umjetnika.

Ulaz na sve programe je besplatan, što čini ovu manifestaciju još privlačnijom za sve generacije. Ne propustite priliku uživati u bogatom kulturnom programu koji vas očekuje u Slavonskom Brodu.