DOLIJAO DILER

Skrivao heroin u loptici s Disneyevim likovima

16.09.2009 u 12:12

Bionic
Reading

Zagrebačka policija uhvatila je 21-godišnjeg preprodavača droge kod kojega je pronašla 80 grama heroina, skrivenog u maloj dječjoj loptici s likovima iz Disneyevih crtića, te više od 100.000 kuna za koje se sumnja da ih je zaradio prodajom heroina

Preprodavač je otkriven dva tjedna nakon što je s gramom heroina uhvaćen jedan od njegovih kupaca, 35-godišnjak koji je drogu kupio neposredno prije uhićenja.

Policija je prije dva dana u večernjim satima pronašla 21-godišnjaka i uhitila ga, a u njegovom stanu jučer je pronađeno 80 grama heroina kojeg je skrivao u maloj loptici s likovima iz Disneyevih crtića. Pronađeno je i 108.000 kuna te 50 eura za koje se sumnja da su pribavljeni preprodajom heroin.

Policija procjenjuje da bi vrijednost zaplijenjene droge u uličnoj preprodaji dostigla više od 30.000 kuna. Mladi preprodavač do sada nije bio evidentiran, dok je 35-godišnji kupac policiji poznat zbog zlouporabe droga i nasilništva.

Obojica osumnjičenika privedena su istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu, mlađi zbog preprodaje droga, a stariji zbog neovlaštenog posjedovanja droge.