Ichiban

Toyota prepoznala svoje najbolje europske trgovce za pružanje iznimnog korisničkog iskustva

30.07.2024 u 14:23

Bionic
Reading

Toyota slavi 46 svojih najbolje rangiranih trgovaca u kontekstu Olimpijskih i Paraolimpijskih igara Pariz 2024. Ichiban nagradu dobio je Toyota ovlašteni partner Futura Auto iz Varaždina

Ichiban na japanskom znači 'broj jedan'. To je također naziv prestižne nagrade koju Toyota Motor Europe (TME) svake godine dodjeljuje nekolicini trgovaca koji se ističu pružanjem iznimne vrijednosti kupcima.

Svake godine više od 2500 trgovaca natječe se za priliku da budu proglašeni Najboljim trgovcem u gradu. Ove godine, 46 trgovaca iz 35 zemalja nagrađeno je za svoju posvećenost stavu 'Kupac na prvom mjestu'. Među njima se nalaze i ovlašteni Toyota Croatia partneri Futura Auto d.o.o. iz Varaždina. Toyota Hrvatska sa ponosom čestita i zahvaljuje svojim partnerima na ostvarivanju odličnih rezultata u zadanim kategorijama.

Također, pet je trgovaca dobilo posebnu nagradu Going Beyond, koja slavi njihov pristup održivosti, izvrsnosti u mobilnosti i doprinos društvu.

'Oduševljen sam što mogu čestitati 46 dobitnika Ichiban nagrade, koji su pokazali svoju izvrsnost u zadovoljstvu kupaca, kvaliteti i inovacijama. Oni su pravi ambasadori Toyotine vizije pružanja mobilnosti za sve i nadmašili su se u ispunjavanju raznolikih potreba i očekivanja naših kupaca. Oni su razlog zašto je Toyota postigla rekordnu prodaju u Europi i ponosan sam što danas slavim njihova postignuća. Prisustvujući Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Parizu, inspirirani smo duhom izvrsnosti, timskog rada i poštovanja koje ovi trgovci utjelovljuju. Oni su najbolji od najboljih i naš su Ichiban.' rekao je Yoshihiro Nakata, predsjednik i CEO Toyota Motor Europe.

Kao globalni partner za mobilnost Međunarodnog olimpijskog odbora i Međunarodnog paraolimpijskog odbora, Toyota je organizirala Ichiban Summit – jedan od svojih najvažnijih godišnjih događaja – u okruženju Olimpijskih igara Pariz 2024. Pozvani trgovci imali su priliku doživjeti Pariz, koji je transformiran za Igre, i sudjelovati u ceremoniji otvaranja Igara.

'Mi, kao automobilske tvrtke, ponekad zaboravljamo da naš posao nije samo pomoći kupcima da postignu fizičku mobilnost, već i izazvati sebe da pružimo mobilnost uma, informacija i srca. Jednostavno rečeno, moramo povezati naše kupce na nove načine koji donose najveću vrijednost društvu. Trgovci koje ove godine ugošćujemo na Ichiban ceremoniji duboko razumiju ovo i predstavljaju pravi duh Toyote u našem nastojanju da donesemo sreću svima.' rekao je Dr. Gill Pratt, glavni znanstvenik Toyota Motor Corporation i CEO Toyota Research Institute.