Velika ulaganja

Konzum se širi: Ulažu deset milijuna eura u modernizaciju dućana

01.08.2024 u 12:05

Bionic
Reading

Konzum u ovoj godini ulaže više od 10 milijuna eura u širenje i modernizaciju mreže, izvijestili su u četvrtak iz tog trgovačkog lanca koji je u Vodicama otvorio svoju novu prodavaonicu super formata

Nova prodavaonica, kako su naveli, otvorena je u sklopu trgovačkog centra SunPark. Pojedinačna vrijednost ove investicije prelazi 2,8 milijuna eura, a novi Super Konzum se proteže na površini od 2.250 četvornih metara.

Iz Konzuma navode kako je od početka 2024. ovo 11. po redu novootvorena prodavaonica, a u planu su još dvije do kraja godine. Nastavak je to, kako su kazali, ulaganja u razvoj postojećih i novih maloprodajnih lokacija, za što je u ovoj godini izdvojeno više od 10 milijuna eura.

Konzum teži povećanju prisutnosti u cijeloj zemlji, a uz otvorenja novih lokacija, u planu je i preuređenje osam postojećih, naveli su.

"I u ovoj godini fokusirani smo na strateški pristup razvoja naše maloprodajne mreže", kazao je predsjednik Uprave Konzuma Zoran Mitreski napominjući kako kao tržišni lider osluškuju potrebe svojih kupaca.