BIPA FASHION.HR

Glamurozne kreacije eNVy rooma oduševile publiku

19.03.2015 u 09:25

  • +53

Glamurozni i mistični eNVy room

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Poznati modni dvojac eNVy room prikazao je na drugoj večeri Bipa Fashion.hr-a romantičnu kolekciju u tamnim bojama. Manekenke su na pisti nosile i najnovije modele sunčanih naočala iz ponude Ghetaldus optike, a one su savršeno upotpunile ženstvene kreacije

Ženstvenost kao okosnica svake kolekcije eNVy rooma ovog puta je tamnija i mračnija. Otvoreno koketiranje sa seksipilom koje istovremeno nimalo ne umanjuje romantičnu crtu, što se proteže u svakoj njihovoj kolekciji, ublaženo je blago konzervativnim krojevima haljina izrađenim od delikatne čipke, najčešće ručno dorađene perjem i perlicama.

Silueta je naglašena korzetima i suknjama visokog struka, a gornji dijelovi su uglavnom zatvoreni do grla uokvirenog samo bijelom kragnicom. Asocijacija je, tvrde dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, mnogo, od glamuroznih holivudskih diva, pin upa, kraljica retro mode Dite Von Teese i Ulyane Sergeenko do viktorijanskog doba, a zajedno stvaraju šarmantnu kohezivnu cjelinu. Crna boja vodi glavnu riječ u ovoj kolekciji, ostavljajući dojam tajnovitosti, dok boje poput ljubičaste, žutozelene i tamnoplave daju svježinu i poletnost.

Osim haljina, u kolekciji su zastupljeni već prepoznatljivi kombinezoni eNVy rooma izrađeni od čipke, viskoze i tila, kao i od šarenog, lepršavog muslina i organze. Topovi krojeni kao sako, košulje puf-rukava i hlače cigar-kroja također su dio nove kolekcije, a na samom kraju revije publiku su oduševile neizostavne vjenčanice.

Bipa Fashion.hr nastavlja se u četvrtak revijama sedam dizajnera, a to su: Martina Felja, Hedra design by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa, Kralj&Krajina, Obekei i Krie design.