BUDITE TRENDI

Kakvi ručni satovi se nose

13.11.2012 u 10:40

Bionic
Reading

Bilo da su u boji, imaju kristaliće, šljokice ili su jednostavnih linija, ručni satovi postali su nezaobilazni modni dodatak za svaku priliku, stoga pročitajte što odabrati i biti u trendu za svaku priliku

Najpoznatija maca Hello Kitty je odrasla i nedavno je proslavila 38. rođendan, a satovi s njezinim likom upotpunit će vaš look posebnim, razigranim šarmom! Možete birati između različitih boja i uzoraka remena uz nezaobilazne šljokice, a cijene satova kreću se već od 230 kuna.

Police je poznat po velikom izboru i kvaliteti ručnih satova. Trenutačni must-have su zakovice, kosturske glave ili sjajni kristalčići, a sve to sadrže i novi ženski satovi Police Elevation te linije Vantage i Sphere. Dolaze u bijeloj ili crnoj varijanti sa srebrnim ili zlatnim dodacima, dok su za muškarce preporučeni Police Pathfinder, Gambler i Endeavor modeli. Tako kul sat s kosturskim glavama možete kupiti po cijeni od 1.139 kuna.

Kolekcija Beverly Hills jednog od najpoznatijih svjetskih brendova satova JET SET donosi vam jesenske modele koje ćete nositi kao omiljeni komad nakita uz dizajn koji nepogrešivo odgovora gotovo svakoj odjevnoj kombinaciji, od dnevnih do večernjih varijanti. Odišu sjajem i luksuzom i postaju ultimativni modni dodatak koji daje dašak samopouzdanja, stava i glamura svakom stilu. Satove JET SET iz jesenske kolekcije možete kupiti od 895 kuna na više.

Ako se ne osjećate kao osoba koja bi svakodnevno pohodila crvene tepihe, možda su za vas satovi JET SET  u boji. Kolekcija Addiction by JET SET koju predstavlja tvrtka Cordis stvara modnu ovisnost. Satovi u bojama idealan su modni dodatak koji se može kombinirati uz najrazličitije odjevne kombinacije. Od ružičaste za romantičarke do bijele za modne ziherašice – svatko ima svoju boju. Možete birati između deset boja, a cijene se kreću od 385 do 500 kuna.

Ako ste romantični tipovi, onda će vam se svidjeti kolekcija Dream satova Axcent of Scandinavia. Bijeli, srebrni, smeđi ili zlatni… Na vama je da odlučite koji vam najbolje odgovora. Od nehrđajućeg čelika i kože, sa stiliziranim cvijetom koji ih čini drukčijima i posebnima, svaku će odjevnu kombinaciju učiniti prepoznatljivom, a cijene se kreću od 720 do 830 kuna. Axcent of Scandinavia osnovan je krajem 90 - ih i postao je sinonim za markantne nordijske satove koji se ističu prepoznatljivim dizajnom, kvalitetom i povoljnim cijenama na tržištu.