SOFIA VERGARA:

'Modni kritičari me baš nekad razljute'

08.04.2015 u 12:30

Bionic
Reading

Sofia Vergara, zvijezda 'Moderne obitelji', otkrila je da je modni kritičari znaju razljutiti svojim komentarima

Vergara (42) je u intervjuu Vanity Fairu ispričala da joj ide na živce kad je na meti modnih kritičara zbog odjeće.

'Kad pročitam 'Sofia je opet u pripijenim haljinama', najradije bih im odgovorila: 'Pa što biste htjeli da nosim! Postoji razlog zbog čega biram takve kreacije', iskrena je Vergara.

Dodala je i da su joj bujne grudi stvarale probleme u prošlosti jer je jedva pronalazila grudnjak. Kad se preselila u Los Angeles, pronašla je odličnu trgovinu s grudnjacima za – striptizete!

Temperamentna Kolumbijka koja se proslavila ulogom Glorije u 'Modernoj obitelji', u jednom je ranijem intervjuu otkrila da se oduvijek divi Sophiji Loren.

'Mislim da je Sophia Loren idealan primjer žene koja točno zna što joj dobro stoji i u čemu dobro izgleda. To je savjet koji bi svaka žena trebala primijeniti. Tajna je dobra izgleda u tome da znate što su vam aduti i to istaknete. Sophia se na primjer šminka na isti način desetljećima. Jer zna što joj pristaje. Zato je i danas u svojim 70-ima prelijepa', rekla je Sofia Vergara.

Lijepa Latina kaže da i u slobodno vrijeme voli biti dotjerana.

'Iskreno, trenirke i slične stvari nisu mi drage. Čak i kad nosim traperice i običnu majicu, volim biti u štiklama, imati lijep nakit na sebi i dobru torbu. U tome se odlično osjećam. Možete biti u udobnoj odjeći, ali opet osjećati se seksi i dobro izgledati', kaže glumica.