NEDJELJA - 20 SATI (MAXTV)

Osijek 360 minuta nije zabio Karlovcu

16.09.2011 u 10:41

Bionic
Reading

U nedjelju je na rasporedu posljednja utakmica osmog kola MAXtv Prve lige. U Karlovcu gostuje Osijek, a utakmica će biti u izravnom prijenosu na kanalu Arenasporta (MAXtv, 20 sati)

U Karlovcu je situacija alarmantna, ne samo zbog loše financijske situacije, nego i slabog učinka u prvenstvu. Domaćin je sa samo četiri osvojena boda u zoni ispadanja, a u goste im dolazi goropadni Osijek koji se s 14 bodova smjestio na treću poziciju na ljestvici.

'Osječani su jaki, ali nama to ništa ne znači. Moramo osvojiti bodove pod svaku cijenu,' rekao je trener Karlovca Damir Petravić.

U Osijeku vlada idila, posebice, jer je igračima prije desetak dana uplaćeno nekoliko plaća. Kad je bankovni račun pun, odmah se lakše diše i bolje igra.

'U Karlovcu idemo da postignemo gol više od domaćina. Ne skrivamo ambicije, a to je da pobijedimo iako imamo dosta problema s izostancima,' rekao je strateg gostiju Vlado Bilić.

Osijek ne može računati na Ibriksa, Vrgoča, Ljuboljevića…, a momčad iz Gradskog vrta još nikada nije postigla ni prvoligaški pogodak Karlovcu. Četiri utakmice i tri poraza Osječana od 1:0 dok je jednom bilo 0:0.