PROBLEMI SE GOMILAJU

Real na mukama uoči derbija: Još jedna loša vijest!

17.11.2016 u 09:25

Bionic
Reading

Nakon što se teško ozlijedio Toni Kroos, trener Reala Zinedine Zidane saznao je da je ostao i bez Alvara Morate u sljedećih mjesec dana. Samo je to nastavak problema koji traju posljednjih mjeseci u madridskom klubu...

Real zbilja muče ozljede. Zinedine Zidane sezonu je morao započeti bez Cristiana Ronalda koji se oporavljao od problema s koljenom zadobivenih u finalu Eura, a također mu se ozlijedio i Benzema. Zatim je ostao na mjesec dana bez Luke Modrića, a kad se hrvatski veznjak oporavio stigla je nova loša vijest: zbog ozljede stopala Toni Kroos izgubljen je za Real sljedećih nekoliko mjeseci.

Kao da to nije bilo dovoljno, ovih se dana ozlijedio i Alvaro Morata koji će sljedećih mjesec dana izbivati s terena. Radi se o problemu s mišićem zbog kojeg će propustiti derbi u subotu protiv Atletica, kao i El Clasico s Barcelonom 3. prosinca.

Ako ništa, problemi s ozljedama idu na ruku hrvatskim igračima. Oporavljeni Modrić, kao i Mateo Kovačić trebali bi startati od prve minute na Calderonu, a Zidane se još nada oporavku Karima Benzeme koji bi trebao praviti društvo Baleu i Ronaldu u ofanzivnom dijelu taktičke sheme protiv Simeoneova momčadi.

Real je posljednjih godina imao problema s Atleticom i kad je bio u najjačem sastavu pa ga ove subote zasigurno čeka pakleni gradski derbi u kojem neće biti lako doći do pobjede...