S POTPISOM A'MARIE

Idealne odjevne kombinacije za toplije dane

23.03.2015 u 10:36

  • +9

A'marie

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić donosi nadopunu kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2015. u kojoj i dalje prevladava trendi boja sezone - bijela i haljine koje se mogu nositi na više načina

Uz već prepoznatljive modele brenda A'marie dizajnerica je odlučila uključiti niz nosivih i svakodnevnih odjevnih komada koji će nadolazeće tople dane učiniti još jednostavnijima i svakoj ženi olakšati besprijekoran izgled od jutra do večeri.

Haljine koje se mogu nositi na više načina sjajno se uklapaju u različite stilove, a bit će nezaobilazan dio ljetne garderobe jer su istovremeno udobne i elegantne te upotpunjene detaljima koji ih izdvajaju iz mase.

Nježna perca, resice i svilene trakice koje naglašavaju struk ili pridržavaju haljinu na leđima unose dozu seksipila i ženstvenosti, a svi modeli dolaze u bojama lakima za kombiniranje – bijeloj i crnoj te sivoj, nude, zelenoj i boji vanilije.

Poznato je kako brend A'marie najviše pažnje posvećuje materijalima, što je ženama osobito važno u proljetnoj i ljetnoj sezoni pa je i ovaj put dizajnerica Anamarija Brkić posegnula za udobnim i laganim mikromodalom, svilom, neoprenom i tencelom.

Uz haljine, tu je i niz basic modela poput jednostavnih potkošulja, ali i elegantnih svilenih hlača za svaki dan -  idealnih za tople dane koji su pred nama.