OMILJENA METEOROLOGINJA

Sreća i veliko slavlje u domu Dunje Mazzocco Drvar

19.03.2019 u 09:39

Bionic
Reading

Uvijek vedra i pozitivnog duha, RTL-ova meteorologinja danas puni 43 godine. Dunja Mazzocco Drvar živi svoje najbolje godine jer su iza nje brojni uspjesi i priznanja na poslovnom planu, a privatno ne može biti zadovoljnija. Za tportal je dobro raspoložena slavljenica ispričala kako će provesti svoj dan

'Rođendan ću proslaviti radno. Ove godine je kolega Nikola, koji također ima rođendan u ožujku, prvi 'bezecirao' da on ne mora raditi, a meni je grah tako pao da ja moram. Stiže nam prvi dan proljeća i Svjetski dan voda pa smo mi meteorolozi u ovo vrijeme rastrgani po skupovima, predavanjima, a gostujemo i po vrtićima i školama, tako da mi često rođendani prolaze radno. Kolegama nosim nešto da se zasladimo i da to obilježimo. Nadam se da neću imati previše posla danas', kroz smijeh nam je ispričala Dunja Mazzocco Drvar.

Skromna meteorologinja nema prevelikih želja. 'Samo zdravlje si želim. Dođemo u te godine kad nam to postane broj jedan', kaže.

Vesela slavljenica otkrila je i jednu od crtica iz svoje prošlosti.

'Rođena sam na Josipovo, dan koji smo proglasili Danom očeva zbog svetog Josipa Radnika. Kad sam se rodila, moja baka, inače Zagorka, rekla je: 'Rodila nam se Pepica', a mama joj je rekla: 'E nije, rodila nam se Dunja'. Eto, očevi su mi ukrali ročkas, ne možeš imati svoj dan koji hoćeš', smijući se kaže Dunja.

U četrdesetima se, kaže, još uvijek ne smatra mudrom jer još nije dosegla godine zrelosti, ali naučila se ne živcirati, nego prihvaćati stvari s mirom i stabilnošću. 'Dijete je već veliko, trčim, što u tridesetima nisam, uživam u svom poslu, sve u svemu - sad sam baš u dobrom razdoblju', priznaje.

'Najljepše mi je to što nisam mislila da će mi ove godine biti tako dobre. Kad si mlađi, četrdesete ti zvuče wow, kao nešto grozno, međutim najljepše je kad shvatiš da imaš onoliko godina koliko osjećaš da imaš i da brojke nemaju veze ni s čime', poručila je.

  • +10
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX